2 A new life


Life is life
01/12/2008, 22:25
Filed under: Bilder, Sorg, tankar

Jag saknar kärlek, ett förhållande, att dela vardagens utmaningar med, någon att bråka med, någon att älska, att bli älskad, närhet, avlastning, bli överraskad, vardagsnabb, mys i soffan, tjafs om tvdosan. Jag är inte ute efter en ny kärlek, är svårt att tänka mig en framtid med någon annan än Joakim. Men jag saknar livet, just nu känns det inte som att jag lever, jag bara är, överlever. Jag vill inte hitta en ny kärlek, jag vill ha MIN kärlek tillbaka. Tårarna rinner…222001

Är det någon mening med mitt liv här på jorden? Jag vill inte leva som mitt liv som en sorgsen mussla som gömmer sig.


16 kommentarer so far
Lämna en kommentar

Sänder över lite värme och tankar, läser din blogg dagligen och du verkar vara en sån fantastisk människa med två underbara barn. Kramar.

Kommentar av Josefin

Skickar massa styrkekramar till dig ikväll. Jag kan bara tänka mig hur jobbigt har du nu utan din Joakim, hur livet ändrades efter allt ni har gått igenom.
Jag tänker på Er varje dag
Kram från Danijela

Kommentar av Danijela

Era kommentarer värmer så mycket. Känner att jag inte är ensam, att jag inte behöver vara stark.
Önskar någon kunde ge mig en kram, hålla om mig och säga att allt kommer bli bra.

Tack för att ni finns och för att ni bryr er om mig…

Kommentar av 2anewlife

Men lilla gumman, önskar att det fanns något jag kunde göra för dig.
Jätte jobbigt att se dig sån, men jag förstår att det måste vara jätte kämpigt för dig när dessa tankar, och denna saknad kommer.
Kan också förstå att du törstar efter närhet och omtanke i dessa stunder.

Skickar över massor av tröstekramar vännen.
//Madde

Kommentar av Madde Richt

Nej du är inte ensam det är så många här som tänker på dig men det är så jobbigt att skriva ibland. När min dotter kämpade mellan liv och död frågade jag mig många gånger vad ska jag göra utan henne, hur ska jag gå vidare men samtidigt tänkte jag på min andra dotter som hade också jätte jobbigt. Jag vet att visa daggar hjälper ingenting och man vill bara skrika och gråta, man undrar hela tiden varför HON, varför inte JAG men ingen kan svara på detta frågan.
Nu när alla springer och handlar julklappar jag börjar bli ledsen igen, tänker två år tillbacka när lilla Sara har avlidit och kunde inte mer kämpa mot leukemi. Hon blev underbar liten tjej som var bara 19 månader gammal. Jag skrev om henne på min blogg.
Vi var mycket nära med hennes föräldrar och vi är i kontakt hela tiden. Jag kan inte beskriva hur ledsen jag är när jag tänker på henne och alla dem andra som har avlidit under denna period.
Livet är så jobbigt men tyvärr vi kan inte ändra något.
Hoppas med hela mitt hjärta att snart mår du bättre.
Ni är i mina tankar
Kram från Danijela

Kommentar av Danijela

Åhhh! Det finns visst en mening med ditt liv här på jorden! Din Joakim vill att du lever vidare med era barn. Ditt liv är inte lätt men det är värdefullt. Du är en underbar mamma till dina fina barn och en underbar syster, dotter ,vän… listan kan säkert göras lång! Tänker mkt på er och förstår att sorgen ibland kan bli övermäktig/Stor kram

Kommentar av Kajsa

En stor kram kommer här till dig! Jag vet att du kommer att hitta livet igen, du kommer att få känna att du lever igen(och inte bara överlever)! Låt det ta den tid det tar. Du behöver inte vara stark när du inte känner dig stark (att tillåta sig att vara svag är att vara stark). Våga be om hjälp när allt känns mörkt och jobbigt! Det är många runtomkring dig som finns där för dig!

Det gör så ont i hjärtat att läsa om din saknad efter Joakim – din älskade! Du är värd så mycket kärlek! Tack för att du delar med dig av ditt liv här på din blogg! Den berör så otroligt mycket! Varma kramar till dig!

Kommentar av Tessan

Jag har inga ord för hur jag ska få dej att må bättre men jag läser din blogg varje dag och tycker du är så jäkla stark! Även om jag förstår att du säkert har stunder som vi läsare inte kan sätta oss in i så har du någonstans tagit beslutet att fortsätta orka, och jag tror man blir otroligt stark när man har barn som är beroende av en. Jag skickar otroligt många kramar till dej så kan du plocka en här och en där när du själv behöver!!! Många kramar Sara

Kommentar av Sara

Japp det finns en mening med ditt liv, kanske du inte ser det just nu bara. Det kommer! En dag står han där, kärleken som kan DELA ditt hjärta med Joakim. Du kommer känna när det är dags och då vet du…

Ang era Rocky Road, min teori är att ni värmde chokladen för mycket så det blev för kladdigt. Prova igen men se till att bara smälta den tills all choklad precis smält. I år finns dessutom mini dumlekolor då blir det ännu godare.

Ta hand om dig Kram Kockis

Kommentar av Kockis

Jag är för långt ifrån dig..100 mil minst..för att kunna krama dig, men jag kan lova dig att
allt KOMMER att bli bra!
För både dig och mig. Tiden är vår vän.

Kramar
Ylva

Kommentar av Ylva

Alla era år tillsammans finns ju innuti dig, och era barn… Men ibland räcker inte verkligheten till, man vill ha mer, eller man vill ha tillbaka det man hade… Det är inte lätt att sitta brevid och inte kunna hjälpa, men vi är många som finns med dig även om du sitter ensam framför datorn…
Låt det bara ta tid låt det göra ont, för det ni hade känns och det försvinner inte bara sådär… Det försvinner aldrig. Men en dag gör det mindre ont, du orkar bära sorgen och du har dina fina minnen kvar. Du har fått uppleva kärleken när den var som bäst… ta med dig det och sträva vidare…

Kjam !

Kommentar av Jennie

tänker på dej!
I en annan del av sverige, som i en annan del av universum sitter jag och läser din blogg…….Vad konstigt att man kan känna sympati och empati och så starka känslor via det skrivna ordet. Ditt livsöde som du förmedlar via din blogg är gripande och jag måste säga att du ÄR fantastiskt stark.

Kämpa på!! Tänker på dej!!!
Kram från Charlotte

Kommentar av Charlotte

Åh! Jag önskar att jag kunde stötta dig på något mer sätt än att kommentera här! Stora stora kramar till dig!

Kommentar av Stensland

Tänker på dig och önskar att jag kunde hjälpa dig. Skickar en massa stärkande kramar såhär istället! Hoppas du känner värmen från dem.
KRAM KRAM KRAM

Kommentar av Ann-Louise

Önskar dig lindring. Och att livet kommer tillmötes. Det ska komma… Som du själv säger, 2anewlife…

Kommentar av IF

Klart att ditt liv har en mening här på jorden, alla liv har en mening, din mening är just nu dina barn som behöver dig. Sorgen har också en mening här på jorden, om inte den funnes så skulle vi ju inte sakna de vi har mist. Kommer ihåg när min svärfar miste sin fru för 5 år sedan och han sa efter begravningen, vad är det för mening med att jag ska leva nu och jag sa till honom, vi behöver dig. Även om jag inte skriver så ofta så vet du att jag finns hos dig varje dag och tänker på dig. Kram Lotta

Kommentar av Lotta
Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s%d bloggare gillar detta: