2 A new life


Blandfärs för 7.29:-
27/11/2008, 16:58
Filed under: Allmänt, Barnen, Bilder, Familj | Etiketter: , ,

Efter fotograferingen idag åkte barnen och jag ut för att handla lite, vi har ju inte varit iväg på flera dagar. Åkte först till apoteket för att hämta ut medicin till mig. Där träffade vi T med dotter, T köpte en valp av mig för snart 6år sdean. Tyvärr hade hunden blivit biten av en annan hund nu i dagarna, så han hade varit hos veterinären. Som tur var gick det ganska bra men han fick flera jack i naken.

Skulle handla lite inför helgen så det gjorde vi på konsum. Hittade en felmärkt blandfärs 🙂 Billigt som tusan och ingen sa något i kassan så jag sa inte heller något.
blandfars

Sen skulle jag köpa toalettpapper för det var helt slut här hemma. Stog länge och funderade på vilket märke det var som farmor sa var så bra. Tog tillslut serla och tänkte att det är lika bra jag tar 2paket. Hemma igen packar jag upp och utan att titta närmare så sliter jag upp toaförpackningen, dte är då jag ser mitt misstag. Jag har köpt två paket hushållspapper, jag har ju bara en hel bal med hushållspapper i källaren… så sablars typiskt. Så antingen får vi torka oss med hushåll eller får jag köpa nytt imorgon.


4 kommentarer so far
Lämna en kommentar

Hej Gumman. Schysst köttfärs! 🙂

Idag har jag varit på posten och skickat iväg ett jättestort paket fyllt med paket. De lovade dyrt och heligt att det skulle vara framme senast måndag så att ni kan börja öppna paketkalendern i tid den 1/12. Dock får du nog förbereda barnen att det inte blir paket på morgonen då, utan på eftermiddagen när de komit hem?

Puss & kram -anki

Kommentar av -anki

Tack, underbara, härliga Anki. Vad skulle jag göra utan en vän som du? Vi lärde känna varandra när livet var som svårast för mig och familjen. Du är en vän för livet!

Kommentar av 2anewlife

Det gjorde du rätt i, hade nog inte heller sagt något om den billiga köttfärsen:)
Och samma misstag med toarullarna gjorde jag för nån vecka sen! Blev till o gå till affären dagen efter för min del:) Lätt hänt!

Kommentar av Malin Lj

Lite kuriosa om toa/hushållspapper. Jag hade stopp i avloppet för ett par veckor sedan och fick be en spolbil komma och spola ut stoppet-1600 spänn. Jag pratade med en vän som har en Comfort butik och han hade en lång utläggning om papper. De är uppbyggda på olika sätt, toapappret har fibrer som ska ”smälta” och hushållspapper har andra fibrer som inte bryts ner lika lätt. Så han sa att jag absolut inte fick använda hushållapapper i toan, då kan det bli tvärstopp! Så köp nytt imorgon. Hoppas att ni hade det trevligt på middagen. Kram 🙂

Kommentar av Kacka
Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s%d bloggare gillar detta: