2 A new life


Ska vi säga att vi ska sova inatt?!
25/11/2008, 12:41
Filed under: Barnen, Familj, tankar

Igår var det som vanligt nästan omöjligt att somna, jag hostade ocvh snorade trots kuddar och nässpray. När jag väl hade somnat vid 01 kom Natalie in till mig och ville sova i min säng, det gick så bra så. Men efetr ca 30min-1h ville hon gå in i sitt rum och sova. Efter en stund igen gick hon upp och snöt sig, sen la hon sig i sin säng, sen upp till min och så höll hon på hela natten. Katten Vissla som alltid sover i min säng undrade om det var dag efetrsom vi var uppe så mycket så hon ville busa och bitas.
img_6811_123

När Natalie somnat var det inte många minuter kvar till morgonen och då vaknade Gustav. Men han fick en risifrutti och fick äta den uppe vid tv,n, en nödlösning.

Min snälla kompis Plingela ska handla lite åt mig på både apotek och affären, tack gulliga!


1 kommentar so far
Lämna en kommentar

Jag beklagar sorgen.
Har läst om Er på aftonbladet och nu är jag varje dag på din blogg några gånger per dag. Jag började skriva några gånger till dig men kunde inte hitta rätt ord att beskriva allt jag kände när jag har läst din historia. Jag kan bara tänka mig hur jobbigt har du nu och hur ditt liv har ändrats när din man avled.
Jag vet precis hur det är att vara inlagt på sjukhuset och kämpa hela tiden mellan liv och död. Min dotter fick leukemi 2006 när hon var bara 5 månader gammal. Vi har varit mycket med henne i Lund och läkarna trodde inte att hon ska klara sig men det gjorde hon.
Du kan läsa lite mer om detta på hennes blogg http://www.danijelamagdalena.blogg.se
Jag önskar med hela mitt hjärta att du klarar alla jobbiga stunder i livet och orkar ta hand om dina underbara barn. Du är underbar och stark kvinna
Tårarna bara rinner och det går inte att skriva mer just nu….
Styrkekramar från Danijela
Tänker på Er

Kommentar av Danijela
Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s%d bloggare gillar detta: