2 A new life


Gå mot strömmen

Huvudvärken ligger som en tung dimma, nysningarna avlöser hostattackerna. Det känns som jag käkat svinto i natt för halsen känns inte ok.
Kunde inte somna igår, när klockan var 04 och jag fortfarande var vaken funderade jag på allvar att skita i att sova. Men jag somnade tillslut och vaknade till vid 07 då Natalie kom in till mig, Gustav sov så vi lekte tysta leken 🙂
y1ppyfdvqinlwpl1dheozdnyikfjbb3xut4g2ub20kv8vlkcephpyuwltw2hxd69ei9cy6zl67odl8

Det är typiskt att jag inte har tex halstablett när jag har ett apotek här hemma. Trots att jag lämnat Joakims alla hjärt och njurmediciner så har jag det mesta här hemma, men INTE halstabletter. Blir att hasa sig iväg till apoteket för att inhandla div förkylningspreparat. Ska även försöka skicka iväg Nivea vinsterna idag.

Fick veta att iaf två vänner nominerat mig till Rix Fm’s Blogg SM, men jag blev inte uttagen. Jag tror att det är så att en blogg som skriver om allvariga saker, om riktiga livet inte är så underhållande. För att bli riktigt populär i bloggvärden ska man skriva om mode, bilder på ”dagens outfit”, skriva lite grövre med könsord och lite käckt.
top_bloggsm
Men jag skiter i det, jag skriver en riktig blogg, jag går mot strömmen, så det så! Kanske ska jag ha en egen tävling där jag vinner för bästa personliga, självutlämnande, ärliga, berörande bloggen? 🙂
Bitter, jag?


15 kommentarer so far
Lämna en kommentar

Hejsan!
Hittade din blogg på aftonbladet och har nu läst alltihop. Är otroligt imponerad av dig, du gör ett superjobb! Jag är själv deprimerad och har panikattacker (och har varit i olika omgångar i mitt liv), har 2 barn och när jag mår som sämst orkar jag inte alls med barnen och hemmet.

Undrar varför du inte tar insomningstabletter på kvällen så du får sova på nätterna? Sömn är ju det viktigaste som finns för att läka kroppen (och själen).

Skickar styrkekramar och kommer fortsätta läsa din blogg!
Kram/Åsa

Kommentar av Åsa

Hej Åsa.
Jag brukar ta ½tablett till natten men igår tyckte jag det blev för sent att ta + att jag inte kände mig så pigg med förkylningen.
Hoppas du får en bra dag.

Kommentar av 2anewlife

Krya på dig nu! Och du, jag gillar din blogg. Men än vissa av dom där ”häftigare” bloggarna!

Kommentar av Stensland

Jag har oxå nominerat dej till Rix Fm:s bloggtävling :-). Vad synd att du inte vann det är du väl värdJag läser några enstaka bloggar och din är definitivt den allra allra bästa. Det är väl kanske jobbigt för folk att läsa om livet, ytligheter är lättare att hantera, vad vet jag. Kram

Kommentar av Kacka

Detta är gott för en ond hals!

Koka upp 4 dl vatten med 2 msk te, tex Earl Grey, 2 msk socker, 1/2 tsk stött kardemumma, 1/2 tsk malen ingefära och 4 hela nejlikor.
Häll i 3 dl mjölk låt koka upp och sedan sjuda i 2 minuter. Sila av och häll det i en stor kopp.

Detta är en variant av chai, indiskt te.

Kram och krya på er!!

Kommentar av Kacka

Hej!

Jag läser ditt inlägg och hoppas att du för allt i välden inte blir nedstämd för att du inte kom med i tävlingen.

Din blogg är allt annat än ”underhållande”. Inte på något sätt.

Din blogg är …. saknar ord…. den är en del av verkligheten. Den är rörande. Den är en inblick i ett svårt liv. Den är en tankeställare. Den är fantastisk. Den ger oss andra en inblick i hur det är att förlora någon som står oss nära. Den ger oss en möjlighet att stanna till och inse att man inte ska ta livet förgivet. Den är hoppfull. Den är ledsam. Den är vardaglig – en sådan vardag som man önskar inte skulle finnas – för någon. Den är stöd för andra som sitter i samma sits som du gör, men som inte själv vågar/orkar öppna sig.

Alltså, den är inte underhållande. Du är inte en ”entertainer”. Du är en stark småbarnsmamma, med mer livserfarenhet än många, många, många andra. DET ska du vara stolt över.

Många kramar!

Kommentar av Jupp

Tror att du har väldigt fel i vilka som eventuellt vinner ”bloggtävlingar”. Kolla Vimmelmammans blogg så vet du vad jag menar, kan knappast bli mer allvarligt. Hon vann visst en rosa laptop….eller hur? Kämpa vidare!

Kommentar av Pernilla

Mer än vissa, ska det stå 🙂

Kommentar av Stensland

Googlade på blogg sm och hamnade hos dig. Jag fick veta nyss att en arbetskamrat har anmält min blogg. Jag uppfyller inte heller kriterierna för att vinna om det ska vara roligt och ”käckt”.
Jag skriver om min vardag på ett öppet och ärligt sätt.

Kram till dig och dina barn från en annan bloggare
/ Gunilla

Kommentar av Gunilla

Åh så kämpigt med förkylningar… Känns VÄL igen måste jag säga… Här har vi haft sjukstuga hela november och jag har nog vabbat mig igenom tre veckor snart, till o med Dalton e sjuk… Å när vi trodde de skulle vända med ny vecka så kom kräk & spyor inatt… *pust* Hoppas verkligen ni blir friska fort och att det är snabbt övergående utan krussiduller! 🙂 Ta hand om varann och vila er så gott de går! Kram kram

Kommentar av kryddburken

Jag tycker att du är en blogg-vinnare ändå!

Kommentar av Ting

Hej!
Jag läser hellre din blogg än modebloggar! Det finns inte en modeblogg jag skulle uppsöka! Så ytligt!
Ha det så gott!
Ingegerd

Kommentar av Orchid

Jag läser mycket hellre din blogg än övriga ytliga bloggar som florerar i cybervärlden. Hoppas ni snart mår bättre. Kram på dig

Kommentar av enligtemma

Hej vännen. Skit du i dom andra ytliga bloggarna, dom har inte ett skit att tillföra någon annan. Din blogg berör och hjälper, den ger verkligen någonting. Ibland när man känner att man är down, så går man in i din blogg…. och då får man energi. Mina tankar blir då, orkar du efter allt detta, ja då orkar definitivt jag också.
Tråkigt att läsa att ni blivit snoriga alla 3, men det låter som att ni gör det rätt mysigt för er.

Kramiz

Kommentar av Madde Richt

Din blogg är den bästa! Den är så oerhört gripande att läsa! Så trist att den inte ”kvalificerade” sig till blogg-SM! Men jag, och många med mig, tycker att din blogg är en som verkligen ger något, som berör oerhört mycket. Och den kommer att fortsätta läsas av mig!

Hoppas att ni kryar på er alla tre! Se till att mysa ordentligt :o) Och kanske kolla på den skrattande gubben igen ;o) Kram från Tessan

Kommentar av Tessan
Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s%d bloggare gillar detta: