2 A new life


Kan inte hålla mig

Gårdagen var trevlig, vi fick god mat och senare på kvällen åkte vi för att titta på luftballongerna. Gustav speciellt tyckte detta var mycket spännande och vi var ute i drygt 1h, fast det var iskallt ute. När vi kom tillbaka igen bjöd svärföräldrarna på en supergod fisksoppa med saffran. Drack lite got vin till detta och pratade om både det ena och andra, många skratt och tårar när vi pratar minnen.

Natalie har blivit superförkyld, hon nyser och snorar för fullt, hoppas det går fort över. Idag var det ju även dax för bilbesiktningen men det strulade. Det visade sig att jag var tvungen att ha med draget till bilen och det hade jag inte jag en tanke på. Så när besiktningen var klar skulle jag, farmor och barnen åka 4 mil hem för att hämta det, då märker jag att jag inte hittar mina nyklar hem. Farmor ringer farfar som hittar dem och vi får vända för att hämta dem. Men snäla farfar tog över och körde hem till mig för att hämta draget sp barnen slapp sitta så mycket i bilen nu när det är snö. Bara hoppas han hittar draget och hinner tillbaka innan de stänger, annars får jag boka ny tid och betala 200:- igen.

Idag blir det bio med farmor och barnen inna vi åker hem. Vi ska se Madagaskar 2, Gustav och pappa Joakim var alltid på bio, det var deras grej. Natalie har aldrig varit på bio så vi får se hur det går med henne.

Hörde att det skulle bli orkan natten mot måndag så ni som ska ut och köra, ta det lugnt!


1 kommentar so far
Lämna en kommentar

Hej Carolina!

Vad roligt att höra att ni haft så roligt med farmor och farmor! Roligt att höra om luftballongerna och att Gustav tyckte det var roligt! Hoppas Natalie tyckte det var roligt med biofilmen! Hoppas att hon snart blir av med förkylningen – det blir hon säkert! Tur att nycklarna kom tillrätta! Jag har också varit nära att förlora mina, då jag glömde dem ute på ett ställe men de låg kvar, som tur var, då jag återvände!

Skönt att ni har farfar och farmor! Det är viktigt att man har någon som bryr sig om en och familjen då man känner sig ”hudlös” och svag av sorg. Att någon kan ta över ibland!
Du skrev om damen som bara kom och ringde på dörren! Tänk om fler vågade sig göra så och visa att man vill hjälpa till! Tyvärr är många människor rädda för den som sörjer (kanske pga rädsla för sin egen död) och hör därför ej av sig!

Men vi som gått igenom det värsta vet ju vad lidande är och får ju en stor erfarenhet av sorg. Vi blir starkare och ser livet på ett annat sätt – bryr oss tex inte om småsaker utan tar tillvara Guds gåva till oss i form av allt vackert i naturen och våra barn – barnbarn med flera kära.

Jag har varit ute och kört bil i det iskalla och snötyngda Skåne igår och idag. Såg tyvärr många olyckor då vägen var ishal.

Det är så att efter min makes död så har jag fått överta hans stora naturintresse – jag åker tex till Skåne bara för att studera den underbara naturen och se alla underbara fåglar tex gladorna, som finns därnere. Efter en sådan tur känner jag mig stärkt! Min älskade make var orienterare och älskade naturen!

Jag önskar er all lycka inför framtiden!
Som tur är blir sorgen med tiden ej så smärtsam, säger dom som gått igenom det! Det känns trösterikt!

I morgon är det söndag och jag ska gå på VIMILS träff! Det ska bli skönt att få träffa dem.

Många styrkekramar till Dig och barnen!

Inga-Lill Adolfsson

Kommentar av Inga-Lill Adolfsson
Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s%d bloggare gillar detta: