2 A new life


Små saker kräver mycket energi
20/11/2008, 15:53
Filed under: Barnen, Bilder, Familj, Sorg, tankar | Etiketter:

Har lyckats ta mit både till återvinningen och handlat lite. Är ju små enkla saker egentligen men just nu kräver de mycket energi. Hämtade barnen idag och fick veta att det varit 24 dagbarn till mellis idag! Det var sån hög volym och varm så jag höll på att svimma när jag tog på barnen.
Väl hemma fick Natalie ett fint utbrott då jag vägrar bära hennes docka. Jag bar min väska, tre kassar med mat och så ville hon jag skulle bära dockan för den var så tung. Inte en chans, så hon kastade den i marken och började gråta. Nu sitter hon fortfarande på terassen och gråter och skriker. Hon vägrar komma in vanliga vägen så då får hon sitta där.
img_5426_1
Orkar egentligen inte med en massa bråk och trotsiga barn just nu men vad har man för alternativ? Det är bara att spotta i nävarna och köra på.


3 kommentarer so far
Lämna en kommentar

Ja trotsiga barn är jobbiga, i alla fall när man självb inte mår helt bra. Tur att de har sina små mysiga stunder då de ser ut som små änglar.
Har läst din blogg och jag beklagar sorgen.
Kram

Kommentar av Chissra

Va bra att du visar vad du tycker, kanske lätt hänt i er situation att man tycker så synd om barnen att ”man” blir en ”piga” om du förstår. Att man aldrig vill säga emot eller ta ett bråk för att dom har det så svårt med alla känslor men ni ska ju trots allt ha en vardag ihop också…..fasen vad det låter fel när man skriver…….hoppas hoppas du förstår vad jag menar och inte blir ledsen….för det vill jag verkligen inte!

KRAM! 😀

Kommentar av Cissi

Cissi.
Jag förstår precis hur du menar. Ibörjan var det en svår balans att veta hur mycket jag kunde ”ta i” när det kom till barnen. Men nu märker jag att de är lugna och harmoniska, de är trygga och är som ”vanliga” barn. Så nu kräver jag mer av dem och uppfostrar dem som om inget hänt.

Kommentar av 2anewlife
Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s%d bloggare gillar detta: