2 A new life


Det tog slut
18/11/2008, 18:43
Filed under: Barnen, Bilder, Familj, Sorg, tankar | Etiketter: , , , , , ,

Jag trodde inte att det skulle ta så på krafterna att fixa med gravstenen, men det gjorde det. Har ju inte sovit så mycket de senaste nätterna så det tar väl ut sin rätt nu oxå. Barnen kollar på bolibompa så jag passade på att ta en skön dusch. När barnen lagt sig ska jag ta lite varm glögg och gosa ner mig i soffan med Meggie och katten.
img_4916_
Älskar min dusch…

Nu är nästan alltid fixat, bouppteckning, begravning, försäkringar, det mesta står på mig, och nu gravsten. Det har varit mycket att hålla reda på och det har varit mycket papper. Men nu när allt är så gott som klart känns det sorligt. Allt som skulle fixas höll kvar Joakim hos mig. Nu är det ingenting som behövs fixas för honom, nu är det verkligen bara jag och barnen kvar. Trodde inte jag skulle känna så här men det gör jag. Känns riktigt sorgligt.


10 kommentarer so far
Lämna en kommentar

Åh vilken härlig dusch!! Ja det är verkligen skönt att ställa sig i duschen ibland och bara känner hur all stress rinner av en! Och varmare o varmare vidrer man på… Fast här får man passa på att duscha riktigt varmt precis efter vi har eldat, annars har vi bara en liten varmvattenberedare så man kan inte stå så länge! Det är klart ni har massor kvar ”att göra”. Sätt lite små ”del-tavlor”, ett i veckan kanske… Till både dig och barnen som har med Joakim att göra! Minnes-pyssel, mysprat om pappa varje lördag, speciella besök på graven där barnen får ha med sig något, julklappar till pappa som ni postar till ”tomten”, julblommor som ska handlas där barnen får vara med och välja, köpa fina pappa-ljus att tända hemma, skriv själv en liten ”dagbok” till pappa om hur barnen är/lever/mår i slutet på varje månad, saker dom sagt om honom osv.. Tänk att nu kan allt positivt arbete börja istället för allt som varit jobbigt pga. måsten. Nu kan ni fokusera på en positivare vardag hade jag känt. Vända all ansträngning till det bättre och till de fina minnen ni har! Många kramar till dig….

Kommentar av kryddburken

Sov gott inatt nu!
KRAMAR 😀

Kommentar av Cissi

Vad fint du gjort på graven! De små stenarna med era namn på är jättefina. Jag kan inte i min vildaste fantasi förstå hur du orkar med allt. Tur att du har dina fina barn! Duschen…helt sanslöst underbar!/Stor kram

Kommentar av Kajsa

Det är nu du har tiden att läka dina sår & du har alltid Joakim vid din sida oavsett årstid, eller tid på dygnet!

Kommentar av Sandra

Älskar dig!

Kommentar av Madeleine

Jag blir så berörd av din berättelse att ibland känner jag hur tårarna bränner i ögonen.
Jag har inte den erfarenhet du har av den här sorgen, men jag vet ju hur mycket jag älskar min man och det vi bygger upp tillsammans. Och det är dom känslorna som du beskriver som ligger väldigt nära hos mig.

Jag tycker att du är stark.

Du är en enorm förebild för många, även om du inte ser det själv. Jag tror att många här ute kan finna stöd och tröst i det du skriver.

Hoppas du orkar skriva länge. Och att du kan känna att det ger dig lika mycket som du ger oss.

Varma kramar till dig och dina små troll!
/Lia

Kommentar av Lia

Hej tjejen.

Åååh va jag kan känna med dig! Men som föregående sa så är det nu du kan börja läka dina sår… hur jobbigt det än låter.

Många kramar till dig och barnen.

Kommentar av Nina

Jisses vilken härlig dusch, förstår att du är nöjd med den. Ja du, jag håller med dom andra. Nu när alla *måsten* är bakom dig, så kan du börja bearbete dig själlv. Tänk i alla dom år som du har gått på helspänn och varit orolig att något ska hända, och nu behöver du inte göra det längre. Klart att din kropp reagerar. All den tid du la ner på att vårda och ta hand om din Älskling, nu måste du hitta andra vägar att lägga den tiden på. Det är inte lätt. Du har en massa tid över för Carolina nu, tid du inte har haft innan. Åh, vad jag önskade att jag fanns närmare. Vi kunde tagit ut hundarna på långa, sköna promenader och bara ventilerat.
Joakims grav blev jätte vacker, en rofylld fin plats.

Kramar i massor.

Kommentar av Madde Richt

Hej!
Känner inte dig, men ville bara säga att jag beundrar dig! Du är en stark kvinna!

Ta hand om dig

Kommentar av Elouise

hej tänkte bara tipsa om hemsidan http://www.gravplantering.se

Kommentar av Magnus
Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s%d bloggare gillar detta: