2 A new life


En blöt säng.
11/11/2008, 9:43
Filed under: Allmänt, Barnen, Familj | Etiketter: ,

Jag brukar ta ½ insomningstablett när jag ska sova, men igår provade jag att ta en hel. Vet inte om det var pga tabletten men vid kl 03 vaknade jag av att det var kallt och blött i sängen. Hela lakanet var fuktigt, täcket och kudden var blött och jag funderade på allvar om jag kissat på mig. Men det hade jag inte (då hade man ju fått skämmas 🙂 ). Vet inte om jag haft någon mardröm eller om jag bara svettades järnet. Tur jag har en dubbelsäng för jag kunde lägga mig på andra platsen och kunde sova vidare.

Det är riktigt skitväder ute idag, grått och regn. Barnen protesterar ALLTID när det ska på gummistövlar och regnkläder. Gustav är sååå känslig när det gäller kläder och skor, det får inte bli knöligt.  Natalie är lite mer medgörlig när det kommer till kläder och ytterkläder.
När jag skulle lämna dem imorse sprang Gustav in direkt medans Natalie skulle pussas, pussas, pussas och pussas. Det brukar inte vara några problem att lämna men idag ville hon inte att jag skulle gå. Hon var inte ledsen men hon höll i mig och ville att vi skulle kramas och pussas. Tillslut fick ena dagmamman bära henne så jag kunde gå. Känns alltid jobbigt i hjärtat när de inte vill man ska gå.

Nu måste jag hoppa in i bilen igen för jag ska till kuratorn.


2 kommentarer so far
Lämna en kommentar

Vill börja med att beklaga det som hänt dig och din familj, beundrar din styrka. Läste någonstans någon gång att ni som har drabbats av något sånt här vill inte höra att ni är starka, men jag säger det ändå, hoppas att det är OK…
Jag har läst här ett tag, men aldrig lämnat spår efter mig. Ju mer jag läser desto mer lär jag känna din familj, även om vi inte ens känner varandra :o) Men jag har en liten undran, skulle du vilja berätta var ni bor någonstans? Har full respekt ifall du inte vill ge exakta kordinater, men skulle vara roligt att veta ens vilken stad eller vilken del av Sverige ni bor.

Hoppas att ni har en så bra dag som ni bara kan ha :o)

Kommentar av Sanna

Härlig blogg du har!

Kolla gärna in våran blogg som handlar om självkänsla. Vi vill coacha människor till att bli starkare i sig själva!

http://metrobloggen.se/handihand

KRAM
// Malin & Micaela

Kommentar av HAND I HAND - Bli en starkare person!
Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s%d bloggare gillar detta: