2 A new life


Det vänder snabbt
11/11/2008, 19:58
Filed under: Barnen, Familj | Etiketter: , , , , , ,

Efter vi ätit middag händer en sak som gör att jag får en ångestattack. Som tur är har jag med kuratorn gjort upp en plan för hur jag ska göra när detta händer. Nu var inte detta någon stor attack, men nog så jobbig. Jag följde planen och det funkade, skönt. Vill inte gå in på några detaljer ang vad som utlöste men det var en sån liten sak, men det räcker.

Jag satte mig och målade lite medans det var bolibompa, barnen sprang runt och lekte dinosaurier. Natalie ville helst leka mamma, pappa barn, men det ville ju inte storebror. Eftersom lillasyster så gärna vill vara med storebror gick hon med på dinosaurierleken istället. Då när de springer och jag sagt till 100ggr utan resultat, snubbar Gustav och slår huvudet i bokhyllan. Självklart blir han jätteledsen och jag kollar så det inte gått hål, vilket det inte hade. Hämtade en kylklamp och då lugnade han ner sig lite. Då var det dax för Natalie att bli ledsen, fråga mig inte varför men hon gallskrek och gick upp på sitt rum. Ant var det för jag inte kunde prata med henne när jag tröstade Gustav.

Nu ligger iaf båda barnen i sina sängar och inte bara Gustav och Natalie har kissat utan även några av Natalies dockor. De skulle kissa, torkas och spolas efter varje docka.
Totalt slut är jag nu så over and out!


1 kommentar so far
Lämna en kommentar

Vad roligt att få höra hur ni träffades! Och va skönt att du kan hitta metoder att hantera din ångest! Tänker på dig ofta! Kramiz

Kommentar av sabina
Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s%d bloggare gillar detta: