2 A new life


Aldrig mer tillbaka.

Ligger i soffan och slötittar på tv, tänker på barnen och någon den ena dagmamman sa om Natalie idag. Är så stolt över barnen och faktiskt mig själv som mamma, små ler för mig själv när ligger i soffan. Då slår det mig, jag är ensam. Jag är ensam med dessa underbara kärleksfulla barn, Joakim, barnens pappa missade nästan 1½år bara för han var så sjuk och nu missar han hela uppväxten. Jag vet till 100% att Joakim aldrig skulle lämna mig/oss utan att kämpa, så han är nog med oss och ser vad vi gör ändå.
Men den känslan jag fick när jag låg i soffan, det var som en knytnäve i magen. Jag undrar om jag någonsin kommer förstå att Joakim är borta. Kanske är det någon slags försvarsmekanism?
Som tur är ska jag till min underbara kurator imorgon, utan henne och bloggen hade jag inte klarat mig som jag gör idag.
God natt

img_5451_123
Bilden är tagen när vi bodde på Ronald McDonald hus i Lund undertiden Joakim låg på intensiven. GIssar att detta kort är taget den 11/6-08, nästan 1 månad innan operationen.


4 kommentarer so far
Lämna en kommentar

Morning.

Om du tror och känner att han är med er och ser, så är han det! Jag önskar att jag kunde känna så, jag har verkigen försökt men det går bara inte =(

Du är en toppen mamma!

Kram Kockis.

Kommentar av Kockis

Hej på dig!

Läste det du skrev. Precis så känner jag det med. jag miste min man i juni i år efter 14 månaders kamp över en hjärntumör. Kan inte fatta att han aldrig mera kommer tillbaka. Förstår men ändå inte. måste säga det till mig själv flera gånger om dagen att han är död och inte kommer tillbaka.

Precis som du så känner jag att han är med mig och barnen var vi än är. Jag kan känna doften av honom. Doften kan komma i olika rum och den är så verklig. Han är med oss precis som Joacim är med er. Kämpa på och ta en dag i taget. Du är inte ensam om dina käslor, jag vet hur det är att känna sorg och saknad. Tänker på dig!
Stor kram från mig till dig.

Kommentar av Louise

Jag kan inte förstå hur du klarar av allting. Du utstrålar styrka och värme. Jag är imponerad!
Som sagt, du verkar vara en kärleksfull och underbar mamma.

Kommentar av Stensland

vilket kort fyllt med kärlek! kortet säger allt!
kram pådej

Kommentar av ♥Blondiie♥
Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s%d bloggare gillar detta: