2 A new life


Komplimanger är trevliga att få.
09/11/2008, 20:56
Filed under: Allmänt, tankar | Etiketter: , , , , ,

Pratade med svärmor idag på em. De hade varit och plockat svamp i helgen, 30liter trattar hade de hittat. Stora fina trattar var det, så imorgon ska jag ut i skogen och kolla om jag oxå hittar några. De hade haft lite besök av bekanta från skåne i helgen som var med och plockade svamp och i skåne är det visst jättedåligt med svamp.
Svärmor hade visat min blogg och videon på Natalie när hon pratar om bebeisen hon har i magen. Vänninan tyckte att jag skrev så bra och tog så fina bilder så det bara måste svärmor hälsa till mig. Tror tom hon hade sagt att hon tyckte jag skulle jobba med att skriva och fota.  Jag blev jättestolt, är flera som tycker jag skriver bra, fota älskar jag att göra. Men självförtroendet finns nog inte än hos mig. Jag har funderat på att skriva någon krönika men då står det helt still. Ibalnd är jag inne på någon kändisblogg och de skriver så fräckt och roligt, jag kan inte det.
Jag skulle görna jobba som frilans, skriva lite och ta kort, kanske ut och föreläsa. Jag har alltid trott att jag skulle jobba på mitt eget en dag, vem  vet….


4 kommentarer so far
Lämna en kommentar

Man behöver inte skriva fräckt och roligt för att det ska vara bra!

Kommentar av Stensland

Du skriver faktiskt jättebra! Pappafikat du skrev om var så rörande fint och vackert skrivet! Dina barn kommer aldrig att glömma sin pappa! Fast jag inte känner er så rann mina tårar! Vilken underbar mamma du är!/Kram

Kommentar av Kajsa

Gumman.
Till dess självförtroendet infinner sig hos dig, finns vi här runt dig och bär. Alla vi som läser din blogg (varje dag) är en axel att luta sig mot, en arm som stöttar de gånger du inte orkar själv.

Strunta i fräcka och roliga bloggar du. Det gör nämligen vi, vi som läser här hos dig. Jag skrev i min första kommentar till dig när jag hittat hit; ”vem är bättre på att skriva om ditt liv än du själv?!” Jag står fortfarande för det. Ett liv/blogg behöver inte alltid vara fräckt och roligt för att beröra, för att påverka. Du både berör och påverkar, glöm inte det.

Jag tror på dig!!! Kram -anki

Kommentar av -anki

Hej igen! nu ska jag utrycka mig som min man brukar göra till mig: Det är nog bara du som tror annat….
För vi här ute som läser dig varje dag tycker du gör ett så enormt jobb både med att gå vidare, med dig själv och barnen dessutom att skriva och lägga ut foton det är du super på….

Så tro inget annat!!!

Kram //zz Cecilia

Kommentar av zitazoo
Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s%d bloggare gillar detta: