2 A new life


Snart fars dag
04/11/2008, 22:49
Filed under: Familj, Sorg, tankar | Etiketter: , , ,

Snart är det ännu en jobbig dag som man ska klara av, fars dag. Har tänkt att ta med barnen till graven, tända ljus, ta med fika och hälla upp ett litet glas honungsrom till Joakim.

Text Lars Björklund:

”Vad ska jag säga till alla som inte förstår? Alla som säger att jag är stark. Stark?
Jag överlever. Men att överleva är inte detsamma som att klara av att leva. Det finns två alternativ. Att leva eller att dö. Det handlar inte om styrka. Och lever jag så gör jag det som livet kräver. Går upp, äter frukost och så vidare. Men jag klarar mig inte.”

.


1 kommentar so far
Lämna en kommentar

God Morgon!

I början, typ dom första åren är högtiderna vid graven smärtsamma och overkliga på nåt sätt… Det övergår sedan till att kännas mysigt, och lite hemtrevligt på ett konstigt sätt… Vi firar alla högtider vid graven ff å det har nu gått snart 5 år. På fars dag vattnar vi blommorna med en öl och sticker ner en cigg i jorden *L* På jul är det glögg i termos och på midsommar blir det nubbe som blommorna får dricka. Vi äter semlor på fettisdagen och vi skjuter raketer på nyår… På nåt sätt så vill jag att det ska vara naturligt för liten eftersom hon inte kan minnas sin far, och hon gillar verkligen ”festerna” hos pappa. Igår kom hon hem med det årliga kortet till fars dag…

Ta en dag i taget och ha inga krav på dig själv!
Kram Kockis

Kommentar av Kockis
Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s%d bloggare gillar detta: