2 A new life


Pilates
31/10/2008, 11:26
Filed under: Allmänt, Bilder | Etiketter:

Jag köpte en Pilates dvd av en tjej som sålde jultidningar. Man fick både dvd, matta och nått gummiband man ska träna med. Fick paketet igår och idag passade jag på att prova Pilates nu när jag är själv hemma. Det var faktiskt jätteskönt och inte alls så svåra övningar som jag tycker det är i yoga. Var bra träning för mage och rygg, precis det jag behöver.
Ska försöka göra detta 3-4dagar per vecka, tyckte det var riktigt kul. Jag kan ju aldrig åka och träna eller simma eftersom jag alltid måste vara hemma med barnen men detta kan jag göra hemma och det var lagom jobbigt.

Har någon av er provat Pilates?


6 kommentarer so far
Lämna en kommentar

Gud vad jag tjatar om blod 🙂
Men jag fick nej på min ”ansökan” tydligen måste man väga mer än 50 kg…..jag ska försöka få min man att gå dit istället…
Pilates lät spännande, jag behöver också hitta nåt man kan göra hemma.
KRAM

Kommentar av Cissi

Trist att du inte fick lämna Cissi, men glöm inte, du har gjort en stor insats bara genom att försöka! Jag kan inte låta bli att fnittra lite åt din berättelse om vikt inför blodgivning. Jag har en väninna, Lisa. Hon försökte anmäla sig till att lämna blod och det gick jättebra. Hon skulle precis lägga sig på britsen och lämna när en sköterska kommer inrusande i det proppfulla rummet, viftar ivrigt med ett papper (Lisas ansökan visar det sig) och ropar högt och tydligt; ”Nej, stopp, vänta! HON VÄGER UNDER 50 KILO!!!!”

Sådär kul information att dela med sig till hela blodcentralen, tyckte min väninna. Hon väntade ett halvår, gjorde ett nytt försök att anmöla sig. Skrev i ”51 kg” på vikt och se, nu gick det alldeles utmärkt att lämna blod. Det är typ 15 år sedan…

Jag avskyr nålar. Verkligen hatar dem. Men man ska göra saker man är rädd för så jag anmälde mig i alla fall. Det visar sig att det här är provet i livet som jag har alla rätt på. Jag har ett HB-värde på 135-146 ungefär. Jag är 0Rh-, vilket betyder att jag kan ge till alla, i synnerhet barn. Och flödet är enormt, vilket gör att det tar mig ungefär 15 minuter att lämna. Hur många ”rätt” är inte det?! 🙂

Carolina. Tänkte precis på dig alldeles nyss så nu tar jag telefonen och ser om du har tid en stund. Annars kanske vi kan höras i helgen. Eller efter, om du blir alldeles för upptagen med Madde. 🙂 Kram!

Kommentar av -anki

Oj då. Pilates eller yoga nej tack för min del. Är vid som ett kylskår och smidig som flodhäst inne på Cervera. Så kanske jag skall testa något annat. Men kul att du gillade det.

Hoppas du och kidzen får en fin fredag nu Kram

Kommentar av Linda

Jag har A RH-, undrar om det är en vanlig eller ovanlig, jag menar det kanske är värt att käka några extra pizzor ibland för att gå upp till 51 kg då 🙂
Om det är få som har den gruppen menar jag….vet inte vilken som är den vanligaste, ändå är man undersköterska….fniss…

Kommentar av Cissi

Hej där!
Hittade din blogg precis nu… Känner dig inte, vill inte byta med dig, men känner sådan beundran för att du finns och för att du orkar. Men vad är alternativet egentligen? Jag sitter med tårarna brännande i halsen, men… som du skrev häromdagen… jag ska krama mina barn lite extra och min man istället, tala om hur mycket jag älskar dem. Tack för att du visar ett sån vacker livslust. Du är min hjälte! Kram i massor!

Kommentar av Ann-Sofie

Jättekul, och man blir smidigare hela tiden!

Kommentar av Pia
Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s%d bloggare gillar detta: