2 A new life


Hoppas ni alla får en mysig kväll!
31/10/2008, 19:28
Filed under: Allmänt, Barnen, Bilder, Sorg, tankar

Idag har jag storstädat, känns så skönt när det är fint hemma. Pratade med underbara Anki som jag träffade i Lund och som jag blev jättebra kompis med, saknar henne massor.
Fundrar på att ta en tripp ner till Lund, själv, träffa mina vänner, hälsa på på THIVA, saknar faktiskt både läkare och sköterskorna. Skulle vilja träffa dem och tacka för allt de gjorde för oss, visa dem att jag mår hyffsat.

När barnen och jag åt middag sa Natalie, ”vem ska sitta på den stolen” och tittade på pappas tomma plats. ”Ja där brukade pappa sitta” sa jag och kände hur tungt det blev i bröstet direkt. Saknaden är total och förlamande.

Tänkte visa vad jag gjort i badrummet på min stora spegel. Jag har skrivit upp viktiga saker jag behöver påminna mig om, mina mål, tankar och drömmar. Så varje morgon och kväll läser jag och blir påmind om vad jag vill.

Köpte nya fina sängkläder till både mig och barnen. Var fina hjärtan som känns varma och som sprider lite love :)… Tror jag och syster kommer sova som prinsessor i natt.

Ja vi får se när syster kommer fram. Det är lltid strul och förseningar när hon ska åka med SJ till oss. Nu ringde hon och sa att sj sagt att tåget de skulle byta till var för litet så de fick åka buss istället, vilket tar 1timma längre så hon är inte framme förens vid 21 ikväll. Jag fattar inte hur dåliga SJ blivit, det dålig information och nästan alltid strul med tågen och tider. PUST

Nu ska jag sätta mig med en kopp latte, lite tårta och min nya tidning.


1 kommentar so far
Lämna en kommentar

Vad bra du skrivit på spegeln! Det tänker jag ta till mej. Hoppas ni fått en god natts sömn i de nya fina sängkläderna!/Kram

Kommentar av Kajsa
Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s%d bloggare gillar detta: