2 A new life


Jag väljer livet!

Sitter här i mörkret, svarar på mail och på era underbara kommentarer. Tittar på kort, är glad att jag tagit så många kort på familjen. Tittar på fina bilder på barnen och på Joakim, blir varm och glad i hjärtat. Jag är så tacksam att jag fick träffa min stora kärlek, det är kanske inte alla som gör det. Men JAG fick det, jag fick 11 underbara år med mitt livs kärlek. Visst hade jag önskat vi fick leva mycket längre tillsammans, men vi fick 11år och det är jag tacksam för. Jag har så mycket att tacka Joakim för, han har förändrat mitt liv till det bättre. Han lärde mig att ta vara på livet, att inget är omöjligt, tro inte på vad negativa människor säger till dig och följ ditt hjärta. Jag har tackvare Joakim fått underbara svärföräldrar som är som en mamma och pappa för mig.
Det är så mycket jag kommer ha med mig resten av mitt liv, tack vare mitt livs kärlek, Joakim. Jag har lärt mig mycket om mig själv och jag har vuxit som människa. Jag vet att jag kan allt om jag vill och jag är en överlevare. Får en klump i halsen nu när jag skriver, men inte för att jag är ledsen utan för att jag är tacksam.
Vi fick två underbara barn och via dem kommer jag ha Joakim hos mig livet ut. Jag vet att Joakim aldrig skulle lämna mig utan att kämpa och vi kämpade båda två ända till slutet. Vi kämpade för kärleken och för livet. Joakim fick inte leva vidare men det får jag och jag tänker leva för oss båda. Det kommer bli jobbigt och tuff många stunder, men jag kommer klara det här, det måste jag.
JAG VÄLJER LIVET!


4 kommentarer so far
Lämna en kommentar

Så fint du skriver… Jag blir helt tårögd… ”Joakim fick inte leva vidare men det får jag och jag tänker leva för oss båda”… Det var klokt sagt & verkligen något att sträva efter… Såklart finns han vid din sida, varje dag, minut efter minut och du är lycklig som har dina barn som hela livet kommer att spegla ”din Joakim” för dig! Luta dig tillbaka i soffan när barnen leker och ”se” vart han finns, för han kommer alltid att vara med er! Stora kramar till dig…

Kommentar av Kryddburken

Hej!
Har följd din blogg ett tag nu, men aldrig skrivit något förut. Vet egentligen inte vad jag ska säga annat än att vi aldrig vet vad livet har att erbjuda oss. Däremot vill jag att du ska veta, att du gör det helt fantastiskt bra 🙂 Och att det, för både din och era barns skuld, är helt rätt av dig att du ”väljer livet”. Njut av barnen som är en del av både dig och din Joakim, tag dagen som den kommer och unna dig din sorg men också din glädje över livet! Styrkekramar från Charlotte

Kommentar av Charlotte

Jag blir såå imponerad av dig !!! Fast det är SÅÅÅ jävla tungt är det så du Bör tänka för att orka se det ”ljusa” ist för det ”mörka” som man tyvärr gör när man är deprimerad.
Superbra jobbat av dej att kunna inse det, redan….
Du kämpar å kämpar.. kan bara tänka mig hur stolt din man skulle varit över sin vackra fru =)
som sagt jag följer din resa, jag är fast !!!!
ha en bra helg !! å var rädda om varann kram Malin

Kommentar av malin L

Skönt att läsa att Du verkar vara på rätt väg igen. Efter en tyngre period där Du verkar ha ”landat” ser Du framåt. Tror tyvärr Du var tvungen att få den tyngre perioden – när tiden hann ifatt. Ta lärdom av den för Du kan inte undvika vad som hänt och vad Du under en längre period fått gå igenom. Ta väl hand om dig själv och barnen!!

Lite extra värme från oss

Kommentar av Per L
Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s%d bloggare gillar detta: