2 A new life


Inte ens kunna titta på tv?!

Igår tittade jag och syster på tv som vanligt. Jag tittade inte så engagerat då det var en serie (greys anatomy) som lillasyster följer. Men så var det en scen med en kvinna som förlorade sin man och då stannade min värld. Det blev tungt att andas och alla känlsor och minnen kom tillbaka. Jag kunde direkt sätta mig in i deras känslor, sorgen och ensamheten. Lite senare var det någon kärleks scen och jag tyckte det blev s jobbigt. På något sätt blev det så uppenbart att jag nu är själv, jag har förlorat min livspartner, min stora kärlek. Blev bitter och avundsjuk, konstigt kan man tycka eftersom det var på tv, men känslorna blev för starka och det blev för mycket för mig.
Det är jobbigt att jag i ena stunden kan känna mig nästan ”normal” för att i nästa sekund bli påminnd om den hemska verkligheten. Ska jag inte ens kunna titta på tv?! Ibland är det så svårt att förstå varför….


3 kommentarer so far
Lämna en kommentar

Hej Carolina! Jag läser alla dina inlägg och jag följer din blogg varje dag, men ibland har jag ingenting att säga, som känns meningsfullt, men du ska veta att jag tänker på dig. Kram Lotta, som sitter här i snöyra och blåst och väntar på att strömmen ska gå när som helst!

Kommentar av Lotta

Jag kan såklart inte förstå men jag kan bara föreställa mig och bara av det knyter det sig i magen. Jag reagerar också på intryck från TV och andra håll där andra råkar ut för sådant jag knappt ens vill tänka på i mina värsta mardrömmar. Det är klart att du känner det som en käftsmäll.

Jag är glad för din skull att du ändå orkar vara stark mitt i allt kaos. Du kommer upp på mornarna, du gör sånt som du måste med hunden och barnen, bilen och allt vad det är. Jag vet inte om du själv tycker att du är stark, för det kanske inte känns så. Jag vet inte heller om det ger dig någon tröst att jag tycker att du är stark. Jag tänker i alla fall att man nog måste få vara båda delarna. JDärför glädjer jag mig åt att du har/har haft din syster hos dig så att du kanske har fått lite avlastning. Sköt om dig, kram. Helena

Kommentar av Helena_v

Lotta.
Här blåser det storm, men som tur är verkar strömmen hålla. Kommer ihåg hur det var när vi bodde på Öland, då gick strömmen så fort det blåste lite.
Kramar

Kommentar av 2anewlife
Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s%d bloggare gillar detta: