2 A new life


Gråt inte för mig.
30/10/2008, 9:43
Filed under: Allmänt

Gråt inte för min skull, fäll inga tårar. Krama dina barn lite extra, säg att du älskar din partner, ta hand om dig och var rädd om din famlij. Ta ställning till donation och bli blodgivare. Ta vara på varje dag och se alla möjligheter som ligger framför dig. Gråt inte för min skull, fäll inga tårar.


6 kommentarer so far
Lämna en kommentar

Livet kan vända så plötsligt .. ingenting blir sig riktigt likt, men av någon konstig anledning så går livet vidare ändå.
Minnena kan ingen ta ifrån oss och visst måste våra fotsteg trampa vidare..
Att inte ta något för givet och vara rädd om våra nära och kära .. krama dom och finnas till .. är oxså min livsfilosofi.
Ja ger dig min medkänsla i din svåra tid:-)
Ha de gott kram

Kommentar av Pialotta

Hej

Oj, inga ord räcker till nu när man vill skriva något till dig.
Från hela mitt hjärta beklagar jag din sorg.

Många säger att man inte ska tänka så negativt utan att man alltid ska vara positiv. För mig hjälper det att ibland föreställa sig något negativt för att jag ska bli mer positiv. Jag kan ibland tänka den hemska tanken att något skulle hända mina barn eller min man. Det får mig att uppskatta dem så otroligt mycket. Jag gör som du skriver ovan, ger dem en extra kram, tar hand om dem och är så lycklig för att jag har min familj.
Det finns ju aldrig några garantier hur länge man har sina kära omkring sig men det är lätt att ta alla för givet!

Sänder dig en varm kram med mycket energi i! Ta hand om dig och dina barn.
Kram Åsa

Kommentar av Åsa Wojtowicz

Ja jag kramar min man o mina barn så ofta jag kan och nu har jag anmält mig till donationsregistret, lämna blod….ska försöka övervinna min nålrädsla….Styrkekram till er!!
Du är en fin mamma/kvinna!

Kommentar av Cissi

Nej, jag gråter inte för din skull men för min egen (min fru, hjärta, 11 september, två barn 01 och 07). Men jag fäller några tårar också för dig, då och då…för jag har så många, i alla fall

Tack för din blogg. Och tack för dig och andra kvinnor som skriver om sorg, för att ni har ord som vi, män, verkar sakna…eller kanske har vi dem men de bara sitter eller virvlar instängda i huvuden…

Kommentar av IF

Pialotta.
Ja det gäller att hålla i sig i svängarna för ibland gör livet snabba svängar.
Tack för dina fina ord och för din medkänsla för mig och barnen.
Kram

Åsa
Det är så lätt att man ”kör på” utan att stanna upp, tänka och uppskatta det man har. Oftast pratar man om det man inte har eller vill ha. Som du säger så finns det inga garantier för någonting i livet.
Tack för energikramen, den behövdes!
Kram

Cissi

Du kan inte ana hur glad och varm jag bli i hela kroppen av din kommentar. TACK underbara du!
Kram

IF
Livet är så orättvis och hårt, man undrar varför. Inget barn ska behöva sörja en förälder när de är så små. En ung människa med barn ska inte dö, det är FEL.
Jag tror att ni män är lika duktiga som vi kvinnor på att skriva om vår sorg. Men kanske det är så att vi kvinnor är mer vana att prata om tankar och känslor med våra vänner än ni killar är?
Mina tankar går till dig och dina barn.
Kramar

Kommentar av 2anewlife

Det är svårt att inte fälla några tårar för din skull. Men jag lovar att försöka. Mina barn och min sambo är mitt allt. Jag kramar dom så mycket och ofta jag kan. Och jag, jag ska vara glad att jag har dom. Och du, du verkar vara en sån fin person. Dina barn är verkligen en fin mamma. Tänk på det i allt det svåra!
Styrkekram från mig

Kommentar av Stensland
Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s%d bloggare gillar detta: