2 A new life


Hela tänder och nya glas

Det gick faktiskt bra hos tandplågarn idag, inga hål utan bara lite tandsten som ska tas i nästa månad. Jag var säker på att jag hade hål för jag har haft så ont i ena tanden men det såg så fint ut.

Var även hos optikern och hämtade mina nya galsögon. Var ju inte längesedan jag köpte mina fina Face glasögon. Men de sitter inget bra och vi har fixat och ändrat dem tusen gånger men det hjälper inte. Nu köpte jag ett par svarta Gina Tricot som är lätta och sköna. Ska lämna in dem imorgon för de ska kapa dem lite då de är lite långa.

Ska till kuratorn imorgon och det ser jag alltid fram emot. Även om det är så jobbigt att prata om känslor och tankar så är det nyttigt för mig och jag mår alltid bättre efteråt.

Meggies prover fick jag ju svar på idag oxå och de var så bra så. Det kan dock vara en början till struma då värderna var i lägsta laget så vi ska ta nya om ca 3månader.

Fick brev från min läkare ang mina strumaprover och de var skyhöga så det är inte konstigt jag mår dåligt, har hjärtklappning och är skakig. Så jag ska ändra lite på min dosering och ta nya prover om 6veckor.


4 kommentarer so far
Lämna en kommentar

Skitsnygga glasögon!!! Ska bli kul att ses till helgen. Puss

Kommentar av Madeleine

Hej !
Ville bara lämna ett litet avtryck att jag varit här och kikat hos dig. Hittade hit via kryddburkens hemsida.
Är så ledsen för din skull för det du gått igenom och det ger en verkligen en tankeställare det du skriver. Det kan ju drabba mig eller min bästa väninna eller ja vem som helst men det är så obegripligt och man tänker ” det händer inte mig ”
Min mor drabbades av cancer i somras och det har gett mig och min familj många tankar om att man måste ta till vara på varandra och alla de små glädjeämnen som vardagen ger. I skrivande stund ligger min mor åter på operationsbordet och tanken finns ju där…måtte allt gå bra.
Förstår att du tänker många gånger hur du ska orka gå vidare….och ja hur gör man det ? men på nåt märkligt vis så gör man nog det och speciellt då man har barn för dom ger en anledning att orka vidare eller hur ?
Och din man kommer alltid vara med dig på antingen det ena eller andra sättet , i ditt hjärta , i ditt minne , i dina barn och som en vakande ängel över dig och barnen.
Kommer säkert att kika tillbaka på din blogg lite då och då om det är ok?
Ha det gott.

Kommentar av Kickan

Jättefina glasögon!
Du passar jättebra i dom!
Vill oxå ha nya… har haft mina i 4 år…börjar kanske bli dags att byta…

Kommentar av Chrissan

Madde.
Kul du tyckte om glasögonen, det känns jättebra.

Kickan.
Hoppas operationen gick bra för din mamma.
Jag har så många olika tankar, ena stunden känner jag mig pigg och full av energi för att ni nästa ramla ihop och inte orka någonting. Det går väldigt upp och ner men det måste det nog få göra även om det är jobbigt.
Självklart får du titta in till min blogg! 🙂

Chrissan
Tack, är så nöjd med glasögonen. De sitter skönt och är lätta. Hoppas du hittar dig ett par riktigt snygga, kanske du kan önska dig av tomten?!
Kram

Kommentar av 2anewlife
Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s%d bloggare gillar detta: