2 A new life


Ge blod och rädda liv!

Inatt drömde jag att jag och Joakim skulle ge blod, jag som är livrädd för nålar och sprutor var så rädd att jag skakade. MEN då kom Will Smith och satte sig bredvid mig coh tröstade mig, Joakim skrattade lite åt mig och tyckte jag var rolig som istället för att skaka för tanken av nålen började skaka för jag blev så nervös av att Will satt bredvid mig och pratade med mig.
Jag gav blod och efteråt kändes det så bra.

Joakim fick blod flera gånger och det räddade hans liv flera gånger. Det är så många olika galor där man ska skänka pengar men att ge blod kostar ingenting och det RÄDDAR LIV! Man vet inte när man själv skulle behöva blod och tänk då om det inte fanns något för att folk inte orkar bry sig!?  Man blir medveten hur skört livet är när man själv drabbas. Jag är evigt tacksam för alla underbara människor som ger blod och som är positiva till donation.

Geblod.nu


3 kommentarer so far
Lämna en kommentar

Ja du Carolina, jag var blodgivare i många år. Men nu får jag inte lämna längre när jag måste äta blodförtunningsmedicin och blodtryckssänkande, i förebyggande då jag har stor ärvtlighet av hjärt och kärlsjukdomar. Jag var även uppsatt i Tobiasregistret som benmärgsdonator, ifall jag skulle kunna rädda något litet barn med leukemi.
Så visst är det viktigt, och det krävs ju faktiskt inget utav en, utan att man helt enkelt ska vara frisk.

Hoppas att du snart är ovanför vattenytan igen, och får se lite ljus i tillvaron.
Jag följer dig dagligen även om jag inte alltid skriver.

Skickar med en massa styrkekramar till dig.
//Madde

Kommentar av Madde Richt

Madde R
Tack för att du tänker på mig. Jag får inte heller lämna blod för att jag har struma. Jag försökte få lämna till Jokaim då vi hade samma blodgrupp men det fick jag inte.
Kramar

Kommentar av 2anewlife

Det är mycket mycket viktigt att ge blod. Min man fick leukemi och han fick mycket blod. Jag och han är evigt tacksamma för det. Hade han inte fått blod hade han varit död idag.

GE BLOD OCH RÄDDA LIV.

Kommentar av Christina
Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s%d bloggare gillar detta: