2 A new life


Ångest
27/10/2008, 15:10
Filed under: Sorg, tankar

Har sån extrem ångest just nu. Det hela utlöstes av att jag fick ett brev och då blev det för mycket. Just nu vet jag inte vart jag ska ta vägen, ringd emin läkare på psykiatiska mottagningen för att höra om vi kan höja medicinen lite för jag får panik. Men hon var på semester så jag fick en telefontid den 7/11, tack för det!

Saknar Joakim så otroligt mycket, hur ska jag kunna orka utan honom? Jag vill inte leva utan honom, det skulle ju vara vi. Fan jävla orättvisa liv.
Nu måste ångesten snart släppa, orkar inte må så här…


6 kommentarer so far
Lämna en kommentar

Jag vet !! fy fan du MÅSTE ju kunna få en annan läkare som kan träda in, om det nu är kris.. jag är så trött psykiatrin och hur det sköts i dagens Sverige.
Har man ångest av olika dess slag behöver man hjälp NU, inte om några dagar , 1 vecka eller som i ditt fall ännu längre bort..
Du måste ju dessutom klara av att hålla skenet uppe med tankte på dina barn.. jag säger bara RING IGEN Å KRÄV ATT NÅGON ANNAN LÄKARE HJÄLPER DEJ NU !!!!
Så är det bara…inget annat, man måste vara frisk för att orka vara sjuk !! kan det bli konstigare tyvärr så är det den bittra sanningen..
Stå på dej du har rätt till hjälp tidigare..du mår mycket dåligt NU !!!
kram Malin

Kommentar av malin L

Hej vännen! Tack för dina fina kommentarer. Det gör mig ont att du har så jobbigt och visst är det orättvist att ni inte får uppleva det som vi får. Jag får dåligt samvete av det och tycker det är skittråkigt att inte alla får uppleva detta som jag och många andra .

Tänker på dig hjärtat, kramar

Kommentar av Bibbi

Har du läst ”Ett år av magiskt tänkande” utav Joan Didion? Den tar upp precis de känslor du beskriver. den är helt självbiografisk och skriven i journalform, kanske skulle kunna hjälpa dig lite lite…
Och kom ihåg att din man lever kvar, varje dag i era barn, som för övrigt ser jättefina ut på bilderna.
Ta en dag i taget.

Kommentar av Marie V

Gulliga, söta, rara du. Jag riktigt känner tyngden i ditt bröst. Försök ta 2 min i taget sedan ringer du eller kör upp till akuten och kräver att få en läkare nu, du måste ju klara natten. Din verklighet är hemsk men du kommer att fixa detta, tänk på allt du redan klarat av!

Ska försök andas åt dig, du finns i mina tankar.
Tittar till dig lite senare, kramar

Kommentar av Pernilla

Du kan alltid ringa till psykiatriska akuten, dom ska kunna godkänna en höjning utav medicinen. Då får absolut inte vänta till den 7:e. Vi vill se dig hel & inte i bitar!

Kommentar av Sandra

Bibbi.
Du ska INTE ha dåligt samvete för att du fått en ny chans till ett liv. Jag är sååå otroligt glad för din skull och jag är glad att det finns människor som verkligen får en chans. DU är värd allt!
Kram

Kommentar av 2anewlife
Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s%d bloggare gillar detta: