2 A new life


En god natts sömn
26/10/2008, 12:48
Filed under: Allmänt, Barnen, Bilder, Familj, Sorg, tankar | Etiketter: , ,

Inatt hade jag inga mardrömmar utan sov riktigt gott. Låg länge och läste PS I love you, känns som jag läser om mitt eget liv!

Gustav sov hela natten i sin säng och Natalie kom in vid 07.30 då det hänt en liten olycka i hennes säng. Syster Alex tog barnen imorse så jag kunde sova hur länge jag ville, är man inte bortskämd med.

Är riktigt pissväder ute idg, det ösregnar och man blir inte sugen på att göra någonting.

Skönt att man får ställa tillbaka klockan idag så vi får lite mer ljus.


4 kommentarer so far
Lämna en kommentar

Sötnos.
Jag säger inte att jag förstår hur du har det för jag själv är inte i din situation. Men jag hör på dig när du skriver och jag tror att jag förstår vad du menar? När jag läste boken tänkte jag på dig hela tiden. Den gav mig, vad jag tror, vissa insikter. Det kändes som din röst i mitt huvud ibland. På så sätt känns det som att vi är på samma våglängd när du säger att det ”känns som att jag läser om mitt eget liv”.

Vi pratade en gång om att vi hoppas att allt har en mening. Jag ser över huvud taget ingen mening med att du förlorat Joakim. Ingen alls. Men en ljuspunkt för mig är att ha träffat dig. Klen tröst i mörkret, jag vet, och jag hade gärna bytt bort mig ur ditt liv OM det hade betytt att du fått behålla Joakim.

Svårt med orden idag men jag hoppas att du kan utläsa att ”Jag älskar dig!” Du är en fantastiskt kvinna och jag beundrar dig enormt! Dessutom så saknar jag dig. Det var längesedan vi sågs nu. Och ändå, inte längesedan alls… Många, långa, innerliga kramar!

Kommentar av -anki

Har både läst boken och sett filmen. Boken var bättre. Och tårarna rann konstant.
Känner med dig.

Kommentar av Chrissan

Hoppas din dag varit ok ,tänkte på det du skrev igår om hur du mår ,jag tycker du ska tala med din doktor om det kanske vore bra för dig att höja dosen på din medicin ,kan vara bara lite ibland som får” vågskålen” åt rätt håll ,en halv tablett tex ,jag vet ej vad för sort du har men jag äter själv en sort sedan minst 10 års tid tillbaka ,och jag jobbar även lite med att ha grupper i bla sorg och att hitta det positiva i vardagen då man drabbats av sjukdom ,din sorg är ju enormt mycket större men kriserna är likadana ungefär ,,oj detta låter flummigt, men hoppas du kan hitta ett sätt att hantera det hela på och jag tror det är så med sorg som man brukar säga om gråten ,,den tar slut när den är färdig ,,sorgen kanske aldrig tar slut men den minskar,
Läser din blogg varje dag och ser du är en stark kvinna och att skriva lättar ofta hjärtat ,
det är många som finns för dig i cyberrymden
Kram Yvonna

Kommentar av vonna

Vem är det som fotar så bra? Jättefina foton!
kramar

Kommentar av Katarina
Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s%d bloggare gillar detta: