2 A new life


Drömtydning

Hade en mardröm inatt igen. Jag var hemma hos en mamma och hennes två barn, de hade blivit svårt misshandlade och de hade fällt en kvinna (låter det bekant?). Varför jag var hemma hos kvinnan vet jag inte med nu var även hennes man hemma. Jag fick en konstig känsla och rätt som det var blev mannen tokig, han skrek, slogs och hade en kniv. Han misshandlade mamman och minsta dottern, jag gömde mig med sonen. Jag skrek och försökte nå polis men ingen hörde våra rop på hjälp. Mamman och dottern blev svårt skadade och sonen klättrade ut på en stege som var vid ett fönster. När pappan såg detta blev han tokig och skulle mörda sonen. Jag hoppade ut på stegen och fångade sonen och klättrade ner med honom. Väl ute skrek och ropade jag på hjälp men ingen brydde sig.
Pappan kom ner och var då som förbytt, han var snäll och som en ”vanlig” pappa.

Kommer inte ihåg om det kom någon polis men när jag vaknade var jag helt slut, sängen var blöt av svett. Det är ju inte konstigt att jag är trött när jag har såna här hemska drömmar nästan varje natt. Är det kroppen som bearbetar det ja inte klarar av när jag är vaken eller varför har jag dessa drömmar?


2 kommentarer so far
Lämna en kommentar

(ABUSE/ABUSED/ABUSING abusing Being abused, or abusing, physically or sexually, may point to your own past experience. The dream may be an attempt to work out the inner damage you have about this. If not that, then there is a likelihood it is showing you some way you are either abusing someone else’s friendship, )

or are yourself being, or feeling, abused.

Kommentar av ilse

Ilse.

Tack för raderna.
Kram

Kommentar av 2anewlife
Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s%d bloggare gillar detta: