2 A new life


Because I Love You
25/10/2008, 12:09
Filed under: Bilder, Sorg, video | Etiketter: , ,

Jag saknar dig!


3 kommentarer so far
Lämna en kommentar

Jag sitter och tittar på kortet på din Joakim. Tänker på er varje dag. Särskilt idag när jag läste i tidningen om en 31-årig kille som fått ett konstgjort hjärta i väntan på ett donerat organ. Han hade inte överlevt utan det konstgjorda hjärtat.Det står också att det är brist på donerade hjärtan men att det är en ökad vilja, så det var ju positivt. Det är ju glädjande att det görs framsteg men jag bara önskar att du och dina barn hade fått ha honom hos er. Sköt om er.

Kommentar av marianne

Tror du att Joakim och min pappa har mötts uppe i himlen? Det tror jag! De är nog en varsin stjärna som tittar ner på oss och ser så att vi har det bra. Förstår att du saknar Joakim, jag saknar pappa massor. Kram

Kommentar av Emma

Marianne.
Jag läste oxå i tidningen och då knöt det sig lite i magen. Alla tankar och bilder från den 17/7 kom tillbaka och jag mindes Joakims sista ansiktsutryck.
Men jag är så otroligt glad att det gick bra för denna killen och att det faktiskt finns lite lycka och glädje i denna värld.

Emma.
Det tror jag absolut! De sitter nog och kollar så vi sköter oss, tror du inte!? 🙂
Förstår du saknar din pappa. Jag trodde faktiskt inte att man kan sakna någon så mycket att det gör ont i hela kroppen, men det kan man.
Ta hand om dig!

Kommentar av 2anewlife
Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s%d bloggare gillar detta: