2 A new life


Forever in my heart, I love you.

Var så trött inatt så jag orkade inte gå tillbaka med barnen till sina sängar när de kom in på natten. Jag har bara ett täcke i min säng så vi har legat alla tre tätt, tätt under täcket. Ja just det, kattungen Vissla låg på mitt bröst och sov oxå.
Hade en riktigt jobbig dröm inatt, Joakim levde men vi visste att han skulle dö eftersom han redan gjort det. Hans chef ringde mig och sa att du måste lämna tillbaka hans bärbara dator och väska innan du glömmer det, för det blir inte lättare när han dött. Jag grät i telefonen när han sa det och jag fick inte fram ett ord. Jag försökte säga till Joakim att vi måste lämna din väska eftersom du kommer dö, men jag vill inte det. Joakim såg så olycklig och sorgsen ut i ögonen. Jag ville inte lämna ifrån min datorn och väskan för jag var så van att se den hemma och då kändes det som att Joakim skulle leva.
Jag bara grät och grät och grät. Usch jag var helt slut imorse när jag vaknade, hade huvudvärk som vanligt. Är så trött på att behöva ta panodil varje morgon.

Ska ju till både kuratorn och läkaren idag och jag är faktiskt lite nervös för vad läkaren ska säga. Kan ni inte hålla en tumme eller två för mig idag?


6 kommentarer so far
Lämna en kommentar

Jag håller båda mina tummar för dig och tänker stärkande tankar. Kramar till er alla tre.

Kommentar av Helena_v

jag håller alla mina 2 tummar för dig=) har just börjat läsa din blogg men har sparat den i favoriter så här har du en daglig läsare. styrke kramar i mängder till dig/jessica

Kommentar av jessica

Klart jag håller tummarna!

Kommentar av Chris

Usch du verkar ha det jätte jobbigt just nu i din sorg. Men kämpa på, det kommer att bli bättre. Klart att vi håller både en och två tummar för dig i dag.
Massor av stötte och tröstekramar till dig.

Kommentar av Madde Richt

Jag håller tummar och stortår för dig! Även om det är jobbigt att drömma om din man, så önskar jag att jag fick drömma om min pojke. Det är nästan så att jag längtar, för jag vill se honom igen, om inte i livet så i alla fall i drömmen. Min son gick bort den 12/6-08 på Avd 62 barn-neurologen i Lund.

Kommentar av Susanne

Tummarna hålls här med!

Kommentar av Stensland
Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s%d bloggare gillar detta: