2 A new life


Kan det vara så?!

Ikväll ska jag bara lägga mig tidigt, klarar inte av att sova så lite som jag gör. Imorgon är det fullt upp nästan heladagen, först ska jag till kuratorn kl 10, sedan läkaren kl 11 och sist men inte minst är det veterinären kl 13. På kvällen ska jag åka och lämna bilen på verkstaden så de kan börja med den direkt på morgonen.

Måste berätta vad som hände igår kväll när jag skulle sova. Jag låg som vanligt och vred och vände på mig, tankarna snurrade och hjärtat gick på högvarv. Då när jag blundade såg jag Joakims ansikte så tydligt och klart att det var som att han var precis framför mig. Jag kunde nästan känna hans närvaro och när jag blev medveten om vad jag kände stannade allt upp och så var han borta. Tror kanske det var för jag blev rädd.
Nu tror inte jag på spöken men jag tror på skyddsänglar och på ”själen” (ni vet som i filmen Ghost), att våra nära och kära kan komma och hälsa på, att de finns okring oss och är vi bara öppna för det så kan vi känna deras närvaro.
Jag är helt hundra på att det var Joakim som kom för att visa att han fortfarande finns hos oss. Han känner nog och ser hur dåligt jag mår och hur jobbigt det är, säkert vill han ge tröst.


Joakim och Gustav på semester 2006.


Joakim och Natalie någon gång 06-07

En liten parantes men idag har det varit rekord på bloggen. Klockan 22.00 har det varit 16.298 unika besökare på bloggen. Jag har fått jättefina kommentarer och flera mail från andra änkor. TACK!


2 kommentarer so far
Lämna en kommentar

Hej igen! Såg att jag skickat till fel person igår, sorry för de! Jätte fint att du delar med dig av dins tankar här till oss, förstår att de inte kan var lätt! Jag tror absolut på skyddsänglar ( har ju själv fått en hit skickad som ska vaka över mig! ) Ha en bra dag och hoppas du har en bra kurator för de e så mycket värt!

Kommentar av sabina

Hittade hit via en annan blogg…
Vad säger man? Jag vet vad du går igenom, har gjort samma resa och idag VET jag att tiden läker inga sår, lindrar och virar in ja, men läker näe. Såret kommer finnas kvar, kanske för att jag vill ha det kvar… Vem vet?
Ta hand om dig och barnen!

Idag är snart imorgon och kommer aldrig mer igen

Kram Kockis

Kommentar av Kockis
Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s%d bloggare gillar detta: