2 A new life


Hippy Hippy Shake

Det gick bra att ta det där blodprovet, de vet att jag är rädd så de är alltid extra snälla och mjuka mot mig. Däremot skulle det ta mellan 1½-2veckor innan provsvaret var klart och det gick inte att påskynda. Jag som är så skakig och känner mig risig ska vänta ca 2veckor innan vi kan ändra medicinen…  Inte mycket att göra.

Tog en power walk med Meggie och det kändes så skönt, trots att jag nu är superskakig och hjärtat slår för kung och fosterland.

Nästa vecka har lillasyster Alex höstlov så då kommer hon hit och hälsar på. Gustav vill att hon kommer på fredag och vill inte höra något annat så jag får försöka ringa henne och höra om det är möjligt.
Natalie längtar efter syster Madde, hon brukar säga -Jag tycker Madde ska komma hem nu (då menar hon hem till oss).


Syster Madde med busungarna

Nu kommer snart farmor och farfar för att följa med och kolla på gravsten.


5 kommentarer so far
Lämna en kommentar

Oj…. Oj oj… Carro… Lider så med dig!! Jag såg ditt bloggnamn som länkade till mig och skulle bara kolla vad det var för sida… Blev ordentligt chockad… Beklagar verkligen sorgen. Jocke… Som var sån fin människa, så snäll och go och det var ju verkligen ni två!! Räcker det inte med motgångar för dig nu! Tänker så innerligt på dig och dina barn och önskar er all styrka i framtiden! Skulle bara vilja krama om dig jättehårt! Fin tanke med ett minnesträd som barnen får göra! Du är stark som orkar… Massor med tankar och kramar från mig….

Kommentar av Kryddburken

Vad mysigt att få hem lillasyrran. Systrar är underbara. Har en själv-min bästa vän.

Kommentar av Stensland

Hej vännen! Vill bara tala om att, om det är ett vanligt ”tsh”-blodprov (sköldkörtel) du har tagit så tar det bara någon dag så är det färdigt. Men du kanske har tagit något som ska skickas iväg till något annat lab och då kan det ta lite tid, men 11/2-2 veckor verkar lite mysko… Kram!

Kommentar av Kacka

Hej!
Hittade hit via vimmelmamman och blev genast berörd. Lever själv med en obotlig cancer diagnos och vet att jag när som helst kan få lämna jorde livet. Jag skulle gärna vilja köpa en sån skydds ängel för jag tror även jag behöver en och den va ju sååå söt! Hoppas kvällen blir bra! Kramiz

Kommentar av sabina

Hatar att vi bor så långt ifrån varandra. Tänker på er varje dag och det gör ont i kroppen när jag inte kan få krama om er alla! Älskar er!

Kommentar av Madeleine
Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s%d bloggare gillar detta: