2 A new life


En tuff dag.
22/10/2008, 17:49
Filed under: Allmänt, Bilder, Familj, Sorg, tankar | Etiketter: , ,

Jag trodde inte att det skulle ta så på krafterna att kolla ut en gravsten men det gjorde det. Jag är totalt slut i både huvud och kropp, fick ta panodil för att stilla huvudvärken. Jobbigast var när vi skissade upp stenen skulle se ut med texten, när han skrev Joakim, då blev det så verkligt. Trots att det var jobbigt är det skönt att det är gjort och att stenen är på gång, så graven blir hel.

När vi kom hem och la sig Meggie på ryggen ute och då såg jag att hon tappat massa päls på magen. Hon är lite röd runt i kring i pälsen precis som det är lite svamp eller fukt. Fick en tid till veterinären redan imorgon vid 13 då hon ändå ska ha vacination. Hoppas nu att det inte är något farligt för det klarar jag bara inte nu.
Är det någon kär läsare som varit med om likn? Hon är pigg för att vara 9år, äter och dricker bra och sköter magen som hon ska. Hon kliar sig inte och det luktar inte.

Det är precis över kejsarsnittet hon tappat päls.


Klicka på bilderna för att se dem i större stl


5 kommentarer so far
Lämna en kommentar

Hej,
Jag hittade hit via vimmelmammans blogg.
Jag finner inga ord….Jag är själv anmäld till donationsregistret men inte mina barn. Ska ta en allvarlig diskussion med maken om detta.
Sänder styrkekramar!!!
Kram
Mia L

Kommentar av Mia

Mina föräldrars katt tappade päls på magen som visade sig vara urinvägsinfektion. Dom fick medicin utskrivet som resulterade i att pälsen började komma tillbaka. Blir väl ett återbesök för att se så att infektionen är borta men värre än så var det tack o lov inte.

Lycka till imorron, hopas det löser sig!

Kommentar av Sofia

Hittade dig via Vimmelmamman..
Du är en underbar människa som i din egen sorg orkar bry dig om andra.
en stor styrkespark till dig!!

Kommentar av Christine

Hej… Ramlade in här eftersom jag surfar omkring mkt på bloggar som berör ämnen som tyvärr även du skriver om… Själv skriver jg inte så mkt om det men lever i det på sätt och vis… Har läst en del av dina inlägg, kan så väl känna igen mig i dina/era tankar, rädslor, oro, tillvaro… Min själsfrände har dock fått en andra chans i livet men vi lever i tillvaron att livet är … sårbart… försöker tränga undan känslor av bitterhet och tankar om orättvisa mm mm…
Önskar jag kunde skriva ngt som ger dig styrka, kraft och ork… Men alla ord faller platt…

Jag sänder dig varma kramar, kommer kika in igen och titta till dig, kämpa på //K

Kommentar av Katarina

Hej Carolina! Det såg jätteskumt ut där Meggie tappat pälsen, men inte att jag tror att det är något som är farligt, när man blir äldre kan man ju faktiskt bli lite hårlös både här och där, för övrigt ser hon ju ut att ha jättefin päls. Det kommer säkert att gå jättebra i morgon, tror inte du behöver oroa dig. Tänker på dig allt du/ni gått igenom idag. Ha en riktigt skön helg nu och ta väl hand om dig och barnen och Meggie och kissarna. Kram Lotta

Kommentar av Lotta
Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s%d bloggare gillar detta: