2 A new life


Var inte så jävla kaxig.

Så var det klart, gick fort och smärtfritt faktiskt. Fick en annan barnmorska och hon var jätte trevlig och bra. Hon sa precis som alla andra att jag ska sluta vara duktig, be om hjälp och lyssna på min kropp.

Efter cellprovet åkte jag till bilverkstan för det är dax för en service. Så dum och korkad som jag kände mig där inne har jag inte känt på väldigt länge. Han ställde massa frågor jag inte hade en aning om och självklart stog det ju flera mekaniker och kunder där inne som tittade och log elakt. De tittade på mig precis som, men lilla flicka kan du inget?! Jag ville bara springa ut genom dörren igen, men det gjorde jag inte. Ja sa istället högt och tydligt så alla jävla killar där inne hörde, nej det är inte så jävla lätt att veta allt om bilen för jag blev ÄNKA i somras! Oj vad jobbigt det blev nu för machokillarna tittade ner i golvet och låtsades att de inte hörde någonting.
Nu är det fixat iaf och på fredag ska jag lämna bilen för service.

Tror mina strumaprover är skitdåliga för jag är så skakig om händerna så det går knappt att måla sig om morgonen. Gjorde en ändrig av dosen för ca 6veckor sedan så det är dax att ta nya, men eftersom jag är livrädd för nålar så blir det inte att jag tar prov frivilligt.


1 kommentar so far
Lämna en kommentar

Bra sagt! Alla människor har en historia. Det vore skönt om folk tänkte på det ibland.
Kram till dig och dina barn.

Kommentar av Susanne
Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s%d bloggare gillar detta: