2 A new life


Underbara Älskade
21/10/2008, 8:42
Filed under: Allmänt, Barnen, Bilder, Familj, tankar | Etiketter: , ,

Tanken igår var att jag skulle lägga mig tidigt eftersom jag inte sov mycket natten innan, men som vanligt fastnade jag vid både tv och datorn. Tog en halv insomnningstablett och precis när jag var på väg att somna kom Gustav in till mig. Jag sa att han fick sova i sin egen säng eftersom han varje natt sover hos mig. Jag tycker det är dax att han börjar sova i sin egen säng och nu när han är i mer harmoni tycker jag det är läge att vara lite hårdare med det.
Han protesterade en stund i sin säng men efter ca 5min var det tyst och så sov han hela natten i sin säng. Trodde han skulle komma in fler gånger och skrika högt, så kanske det kommer gå lättare än jag trodde.
När det väl var tyst hos Gustav skulle jag försöka somna igen men det gick inte, ångesten kom och tog över hele mig. Hjärtat började slå och tankarna rusade. Började tänka tillbaka till tiden i Lund, såg mig själv när jag fick beskedet av läkarna bla. Just nu känns det omöjligt att kunna gå vidare och att jag kommer kunna må bra igen. Jag känner mig verkligen helt slut, deppig och 10 meter under marken.

Vid kl 11 är det dax för att klä av sig och ta det där cellprovet, finns ju roligare saker man kan göra men det är ju viktigt.


4 kommentarer so far
Lämna en kommentar

Jobbigt, jobbigt allt du ska gå igenom, upp och ner hela tiden, det tär, kan trösta dig med att det blir bättre, men det hjälper ju inte så mycket just nu, när du är mitt uppe i det. Tänker på dig i alla fall. Cellprovet, ja, det ska jag göra nästa vecka och jag tycker det gör så j-la ont, så förra gången, ja det måste väl vara tre år sedan så jag till barnmorskan, att jag tycker det här gör så himla ont och då förklarade hon vad hon gjorde och tog det väldigt varsamt och då kändes det inte alls! Ska säga till den här gången också. Snart är ditt över. Ha en bra dag nu och se framåt! Det finns en ljusning.

Kommentar av Lotta

Roligare saker än cellprov?! Hur menar du? 😉 *ler* Jag håller fullständigt med dig! Kan på tio sekunder räkna upp fem saker jag hellre gör;
* Dricker té med en kompis
* Läser en god bok
* Städar toaletten (!) Ja hellre än cellprov liksom.
* Pussar dottern
* Bara slappar i soffan

Se där, inte svårt alls. Men det är bra och nyttigt att göra det. Hellre ta provet och få svar, än att gå och undra. Håller dig i handen idag. Puss!

Kommentar av -anki

Som jag skrev i ngt mail en gång; -Energin kommer tillbaka, lovar!!!
Så är det fast det inte känns så nu!
Vet exakt hur det känns.
Funderar lite på den här tabl du skriver om. vad det är för sort osv?
Inte för att jag ska lägga mig i det i och för sig, men jag vill gärna säga att själv tog jag en del ”Sobril, 10 mg” regelbundet ca. 2 månader innan Å avled och tyvärr alldeles för mkt per dygn under ett par mån efter begravningen.
Har en del obehagliga minnen av biverkningarna som den tabl kan ge om man tar den för länge.
Tyvärr har ju precis alla såna här tabl precis som alla andra mediciner biverkningar av ngt slag.
Jag ska inte nämna mer om sobril, det är ju inte så intr om det inte är den du har.

Tyvärr hinner jag inte forts här, har lovat hälsa på lilla A i skolan och måste åka dit nu.

L

Kommentar av L

L

Det är inte Sobril utan ibland tar jag ½ svag insomningstablett.

Kommentar av 2anewlife
Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s%d bloggare gillar detta: