2 A new life


En bra idé!

Ikväll var det ingen dans på rosor att lägga barnen eller iaf inte Natalie. Hon sprang upp 20gånger, först kunde hon inte somna, sen kom hon på att hon inte hade glitter i håret, sen skulle hon sova i mammas säng, när hon inte fick det var det orättvist, sen var det kallt i sängen och sist kunde hon inte bestäma om hon skulle ha dörren öppen eller stängd. Jag som har sån hjärtklappning nu klarar inte att springa som en gasell i trappen, är ju anfådd och hjärtat slår bara jag sitter stilla i soffan.

Jag och barnen kollade på bolibompa och idag var det ett program som heter Philofix, det är en tjej som visar olika pyssel. Idag gjorde hon en jättefin sak, nämligen ett minnesträd. Hon målade en gren som hon hade satt i en fin vas med jord i, sen hängde hon saker som påminde henne om en person som gått bort. Bla hängde hon upp en tepåse, något kort, fina stenar, glaspärlor. Det är ju en jättebra idé! Jag tänker att barnen får göra sitt egna minnesträd där de kan hänga saker som de tycker påminner om pappa. Då får de tänka och känna efter vad de kommer ihåg om pappa, vilka saker han tyckte om, sen får de lära sig att skapa och så har det något fint som de själva gjort för att minnas pappa.
Visst var det en bra idé?!


3 kommentarer so far
Lämna en kommentar

Det var verkligen en jätte bra idé! Hoppas du förverkligar den med dem:)

Kommentar av Malin Lj

Philofix är suveränt och den här idén var jätte fin. Visa gärna kort på minnesträden sedan, om du vill och orkar.

Kommentar av Stensland

Hej! Jag är en ganska ny läsare som är inne lite då och då och läser din mycket fina blogg. Jag tycker minnesträdet var en lysande idé! Det låter som ett fint sätt för barnen att få tänka på och minnas sin pappa. Och för dig också, kanske.

Lycka till med dem.

Kommentar av igunnelsblick
Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s%d bloggare gillar detta: