2 A new life


Ingen kisse i sikte.
16/10/2008, 13:31
Filed under: Allmänt, Barnen, Familj, Sorg, tankar

Nu har jag gått en långt promenad med Meggie för att leta efter gammelkatten utan resultat. Jag har kollat längs de stora vägarna och ringt på hos grannarna för att kolla så hon inte är instängd i någons garage. Kommer på mig själv med att titta ut genom fönstret hela tiden för att se om hon kommer gående. Kommer inte ihåg när jag såg henne sist, hemskt, gissar att det var ett eller två dygn sedan. Hon sover ofta i sängen nere i källaren så därför tänker jag inte på om hon är inne eller ute. Jag hoppas att hon snart kommer hem och att hon mår bra.

Ska åka iväg till ”stan” för att köpa en present till farfar som vi ska fira i helgen. Vi åker till farmor och farfar i helgen för att åka häst och vagn, fika och sedan äta middag. Jag och barnen kommer sova över hela helgen.
Har väldigt blandade känslor inför lördag, känns faktiskt jobbigt att träffa alla för det blir så påtagligt att Joakim inte är med. Joakim och jag var ju oftast tillsammans och nu är jag ensam. Att se joakims bror med fru och farmor och farfar är fastikst jobbigt nu när jag är själv. Vet att det kommer bli livat med 5 småbarn och ganska hög volym och intensivt. Egentligen har jag ingen energi eller tålamod för det men jag vet att barnen tycker det är kul att träffa sina kusiner och släkt.
Det kommer säkert bli jättetrevligt och det kommer nog gå bra men just nu känns det jättejobbigt.

Joakims bror och fru har lite planer nu och det är ju jätteroligt för dem, men samtidigt konstigt. Deras liv går vidare tillsammans som en familj medans mitt liv har stannat upp. Ibland vill jag bara låsa in mig i huset med barnen och bara vara.


1 kommentar so far
Lämna en kommentar

Hoppas ni får en fin helg och att katten kommer tillrätta!

Kommentar av Chris
Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s%d bloggare gillar detta: