2 A new life


Är det mitt fel?
16/10/2008, 22:29
Filed under: Allmänt, Sorg, tankar

Funderar på om det kanske är mitt fel att katten är borta, hon kanske gett sig av för att hon är besviken på att vi skaffade Vissla. Tänk om det är så, att hon valt att flytta. Fan jag blir tokig, jag vill bara att hon ska komma hem nu. Känner att jag klarar inte av att hantera sånt här på ett bra sätt nu när jag redan mår dåligt, alltid blir mycket större och jobbigare.
Joakim älskade denna katt så otroligt mycket, det var våra underbara katt. Jag vill inte att hon ska vara borta, för på något sätt så påminner hon mig om livet vi hade innan operationen mars 07.

Brukar katter vara borta några dygn? Hon är steriliserad och ID-märkt.


3 kommentarer so far
Lämna en kommentar

Hej Carolina, förstår din oro över kissemissen, men visst kan dom vara borta ett par dygn utan att det behöver vara något. Katter är ju inte lika husse/mattefixerade som hundar är utan kan stanna hos någon om dom får mat. Jag tycker du ska fortsätta leta efter henne, annonsera om hon fortsätter vara borta. Om ni ska åka bort så ställ ut något som hon känner igen, utanför huset. Kanske grannen kan hålla lite koll och kanske släppa in henne om hon kommer hem. Ha en trevlig helg nu, själv ska vi möblera om lite. Dottern har ju flyttat och sonen behöver ett större rum, så han får ta hennes och hon får ta hans, för visst längtar vi efter vår stora tjej och hoppas hon kommer hem så ofta som möjligt, men två rum behöver ju inte stå outnyttjade stora delar av året. Kram Lotta

Kommentar av Lotta

Hej!
Vi har två katter (ingen av dem är utekatter), den ena rymde i somras och var borta 1 vecka, sen kom han tillbaka hungrig och mager.
Jag vet många kattägare som har haft katter som varit borta allt från 2 dygn till 2 veckor, så ge inte upp hoppet. Kissen kommer tillbaka när den är hungrig och trött. De har sådant lokalsinne att det är sjukt. Vi hade nästan gett upp hoppet, eftersom han inte ens var utekatt och aldrig tidigare varit ute, men de hittar alltid tillbaka så länge inget har hänt dem, om ingen trevlig dam tagit hand om dem vill säga. Kissen dyker upp när du minst anar det, så oroa dig inte. Ingen risk att de svälter heller, då de jagar och söker sig till människor när de är hungriga. Dock har de en tedens att sova flera dygn i streck när de väl är tillbaka och kan slappna av.

Kommentar av Mona

Min gamla katt som jag hade när jag bodde hemma hos mamma o pappa va faktiskt bort nån månad eller två så vi trodde att hon inte skulle komma tillbaka men så en dag så kom hon gående precis som om hon varit iväg över dagen bara….så er katt kommer nog snart, hon har säkert bara upptäkt nått nytt intressant ställe som hon måste utforska riktigt noga. Ha en bra helg. Kramar Virre

Kommentar av Veronica
Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s%d bloggare gillar detta: