2 A new life


Hund, kurator och virus
13/10/2008, 7:52
Filed under: Allmänt, tankar | Etiketter: , , ,

Igår kväll fick jag ta en insomningstablett för att kunna somna. Känner mig faktiskt hyffsad pigg nu på morgonen, vet inte om det var för att jag tog en tablett och sov bättre.

Ska till kuratorn redan vid kl 09 idag så barnen ska lämnas tidigare till dagmamman idag.

Hunden Meggie hade kräkts inatt och nu på morgonen ville hon inte äta, vilket aldrig har hänt, hon är ju en Golden! Hoppas att hon mår bra och att hon mår bättre mot dagen. Blir så nervös för hon är ju iaf 9år.

Nu måste jag ha er hjälp!!! Mitt telia virusprogram har upptäckt två st Trojan virus, men jag får inte bort dem. HUR GÖR JAG??? Måste jag lämna in datorn?


3 kommentarer so far
Lämna en kommentar

Hej!

Det finns ett jätte bra antivirus program som heter Ad-aware du kan hämta hem det på http://www.snabbstart.com under downloads och sedan säkerhet, du kan ladda ner det och köra det fast du har ett annat virusprogram, det brukar ta bort trojanerna…
Lycka till!
Kram Katarina

Kommentar av Katarina

Låter som hon ätit något ute? Hundarna är ju ganska glada i att tugga på saker utomhus. Det där med Trojanen, om du inte får bort dom kan du helt enkelt ominstallera från grunden. Dvs rensa bort allt & formatera om den 🙂

Kommentar av Sandra

#1, Adaware är inget antivirus. Det är ett antispionprogram. För övrigt var det länge sedan det var bra. I dagen läge är det Superantispyware eller Malwarebytes antimalware som är de grejer du ska testa för att få bort trojaner. Ladda ned, installera i valfri ordning, uppdatera och kör.

Kommentar av Fotograf
Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s%d bloggare gillar detta: