2 A new life


Det brast
08/10/2008, 21:13
Filed under: Bilder, Familj, Sorg, tankar

Nu har farmor och farfar åkte hem igen. Så skönt att få klart det sista i badrummet och få undan alla kartonger och skit som legat där uppe under flera veckor. Farmor hade med en god kycklingsoppa och gott bröd så vi slapp laga mat idag.

När de skulle åka pratade vi lite och sa att jag måste lämna Joakims jobbdator snart. Då sa farfar att -ja du får ta och åka och hälsa på dina gamla arbetskamrater. Då brast det för mig, jag bara grät och grät och fick gå undan. Farmor kom och höll om mig, tröstade och grät. Vet inte varför det brast men jag känenr mig så svag och ostabil just nu. Berättade för dem att kuratorn inte tycker att jag ska behöva tänka på jobbet just nu, inte hälsa på eller ens få höra vad som händer på jobbet. Jag klarar lixom inte det nu.
Jag kan inte förvänta mig att alla ska veta hur jag mår, vad som är jobbigt osv. Men det är så jobbigt att berätta och förklara hur jag mår.

Känner mig helt ur balans så nu ska jag lägga mig i soffan med Joakims täcka och dricka te somjag bryggt i den tekannan som han fick på sin födelsedag.


Kommentera so far
Lämna en kommentarKommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s%d bloggare gillar detta: