2 A new life


Ajjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
01/10/2008, 15:45
Filed under: Allmänt, Familj, tankar | Etiketter: ,

Min tand som jag bet av för x antal månader sedan och som jag lagade lite provisorisk har börjat göra riktigt ont. Så ont att jag tom ringde min tandläkare för att få det fixat. Det känns som att hela kinden ska sprängas. Klockan 09.00 kommer jag sitta hos tandläkaren och gråta….. Tänk på mig då.

Är hemma från kuratorn och jag var så trött att jag höll på att somna hos henne. Hon tror att det är en baksmälla av allt jag gått igenom. Jag behöver få sova eftersom kroppen skriker efter sömn och vila.
När jag berättar för henne om hur vi levt, allt man gått igenom och all stress och oro sitter hon och gapar. Hon förstår inte hur jag har orkat och säger att det är inte kontigt att du mår som du gör nu.


2 kommentarer so far
Lämna en kommentar

Hej tjejen!
Tandläkaren!!! HJÄLP!!! Jag är oxå livrädd för att gå dit. Jag har ju en sjyst bild på mig själv i min blogg efter ett besök där… haha…
Ta ett kort på dig och skicka till mig… skämt åsido. Jag lider me dig. Se till att få mycket bedövning.
Lycka till imorgon! Jag ska tänka på dig.
Kramar

Kommentar av Nina

Åh fy tandläkaren… Är inte avis på dig. Vi får helt enkelt åka iväg på en hälsoresa för att pigga på sig lite. Idag sa min klasskompis iaf att Madde idag ser du piggare ut än igår. =) Vad lite smink kan göra…Luv U

Kommentar av Madeleine
Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s%d bloggare gillar detta: