2 A new life


Någon hemskt hände
25/09/2008, 7:55
Filed under: Allmänt, tankar | Etiketter: , , , , ,

Igår fick jag ett hemskt besked som jag inte kan gå in på detaljer om. Men det kom verkigen som en chock…
Efter att jag fick veta detta skulle jag fixa middagen och det gick ganska bra, vi åt och det var under middagen som det hände. Jag kände att min kropp och hjärna blev som gummi. Jag kunde inte röra kroppen och jag kände att huvudet sjunk längre och längre ner på tallriken. Jag kunde knappt prata. Barnen märkte inget utan trodde nog bara jag var trött, de år upp och gick och satte på snövit. Jag lyckades ta mig upp och fick undan den mesta disken, sedan fick jag dra mig upp till sängen och lägga mig. Klockan var nu 17.30  och jag kunde inte röra mig i sängen. Benen var som förlamade och jättetunga, jag hade ingen kraft i kroppen.  Jag somnade efter en tag och när snövit var slut var det dax för barnen att sova, men jag kunde komma upp. Så som tur är har jag de bästa barnen som kunde gå ner och kissa, borta tänderna själva och komma upp till min säng. Sedan fick de sova hos mig både två.
Känns förjävligt rent ut sagt att jag inte kunde ta hand om barnen… Jag blir skiträdd att detta ska hända igen.
Jag vaknade till vid 20.30 och lyckades gå ner och släppa ut Meggie och släcka inne. Sen stupade jag i säng igen.

Idag känner jag mig avtrubbad i hjärnan och lite som att jag är bakfull. Jag måste ringa min läkare eller kurator och fråga vad jag ska göra. Jag gissar att det var min kropp som sa ifrån regält igår, men hur ska jag göra för att det inte ska bli så. Tycker inte jag kan slappna av mer än jag redan gör.
jag är inte den som brukar bli sjuk och jag hatar att känna mig svag. Jag är alltid den som är stark och kämpar på, igår kunde jag inte göra det.
Det jobbigaste igår var att jag kunde inte göra någonting för att komma ur det som hände. Det var inte ett medvetet val att lägga mig och inte orka mer, för så kan man ju känan ibland.  Min kropp bestämde över mig igår och jag kunde inget göra. Det var en riktigt hemsk upplevelse som jag hoppas jag aldrig ner behöver vara med om…


5 kommentarer so far
Lämna en kommentar

Massa kramar till dig vännen.

Kommentar av Linda

Krya på dig! Hoppas du mår bättre snart, låt kroppen vila, den behöver trots allt det ibalnd. Kramar

Kommentar av Sandra

Hoppas du slipper uppleva det där igen, lät väldigt läskigt. hoppas du får hjälp och att det bli bättre. Skickar en massa kramar!

Kommentar av Malin Lj

Usch, det låter otäckt Gumman. Kan man skicka några nybakta kanelbullar till din blogg? Tänker på dig. Puss!

Kommentar av -anki

Usch lilla gumman, det lät verkligen inget vidare. kan känna din panik ända hit när jag läser det.
Du skriver att du inte kan slappna av mer än du redan gör, och det är nog så. Men du får inte glömma bort din inre stress och oro, det är den som egentligen är farligast. Du har gått och varit orolig för det här med jobbet, med boupptäckning, ekonomi, barnen ja allt vad det nu är som maler i dina tankar, samt en stor sorg och ensamhetskänsla på det. Din kropp går på högvarv mentalt både medvetet och omedvetet, trots att du tycker att du slappnar av.

Sköt om dig och jag hoppas att det löser sig till det bästa.

Kramar i massor till er.

Kommentar av Madde Richt
Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s%d bloggare gillar detta: