2 A new life


Falukorv med makaroner.
22/09/2008, 16:43
Filed under: Barnen, Familj, Sorg, tankar | Etiketter: , , ,

Nu har jag pratat med min läkare och vi har nu gjort upp en plan. Hon sa att vid ”normal” sorg räknar man med 1månads sjukskrivning, det tycker jag verkar jättelite. Men eftersom jag hade panikattaker många månader innan Joakim gick bort var det inte konstigt att jag behöver lite mer tid.
Känns lite bättre nu men bävar lite inför mötet med FK på onsdag då jag måste berätta IGEN hur jag mår. Bara jag tänker på det kommer ångesten som ett paket med posten.

Nu måste jag fixa lite middag för barnen hänger i mig.


2 kommentarer so far
Lämna en kommentar

God morgon!

Jag anser att det är vansinne att sätta upp riktlinjer för sjukskrivning i samband med sorg. Ingen annan kan väl avgöra hur läget är för nån annan. Alla har sorg på sitt sätt.

Vet när syrrans dotter dog då ansåg FK efter en månad att nu har du väl gråtit färdigt. Visst dem använder in dem orden men andemeningen finns där. Min tanke blir då: Gråtit färdgt? Gör man egentligen nånsin det när ens barn slits bort. Eller man förlorar sin livspartner.

Givet måste man ju för eller senare ta tag i saker och börja leva ”normalt” igen. Men att nån skall säga att en månad är nog vid sk normal sorg är bara sjukt. För va är normal sorg?

Oj vad långrandig jag blev här nu.
Hoppas allt löser sig för dig att du får all den tid du behöver för att kunna gå vidare på bästa sätt.

Kram Linda

Kommentar av Linda

men jisses, hur kan man sätta en tid på människors sorg? Blir både arg ledsen och chockad att det faktiskt fungerar så. Det borde sättas helt individuellt för alla människor är faktiskt olika och fungerar ju på hel olika sätt. Jag hoppas verkligen att du får den tid du behöver och inte behöver stressas av läkare, fk och annat. Även om jag saknar dig 🙂 Kramar i massor vännen!

Kommentar av Loli
Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s%d bloggare gillar detta: