2 A new life


Är det inte lite typiskt?!
18/09/2008, 18:01
Filed under: Allmänt, Barnen, Familj, tankar

När klockan började närma sig 17.00 tänkte jag att nu ringer ju säkert inte läkaren. Men jag tog med mig mobilen och satte den på vibrator (säger man så?) så jag skulle känna om den ringde. Barnen var inne och kollade på en film. När jag klippt klart kommer barnen ut och leker lite, undertiden kör jag lite med grästrimmern. Jag ändrar mobilen till vanlig ringsignal och fixar ute och barnen går in. När jag är klar med gärset går jag in till växthuset och plockar lite tomater. Tar med mig vattenkannan och går in. Då ser jag att båda barnen sitter på toeletten och Natalie pratar i telefonen.
-Vem pratar du med, frågar jag.
-Ja prata doktor.
Jag tar telefonen men det är ingen där. Då säger Gustav.
-Det var en doktor som ringde som ville prata med dig men vi sa att du var ute och klippte gräset.
Jag kollar min mobil och självklart har hon ju ringt till den oxå och lämnat ett meddelande. Hon jobbar inte imorgon så nu skulle vi höras på måndag istället.
Är det inte lite typiskt så säg!?

Gustav är lite lös i magen idag. Han klagade på magont innan maten och gick på toaletten. Det kom en regäl laddning då. Nu hade kommit i kalsongerna och det hör ju verkligen inte till vardagen. Han var ju dålig i magen precis innan vi åkte till Örebro, han verkar inte magsjuk utan bara lite lös. Undra om det kan vara något han inte tål?


1 kommentar so far
Lämna en kommentar

Badade ni när ni var i Örebro? Det kan ju vara något från vattnet kanske?
Det är verkligen typiskt, man väntar & väntar, så fort man slappnar av & inte tänker på det så har helt plötsligt missat samtalet.

Kommentar av Sandra
Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s%d bloggare gillar detta: