2 A new life


GodHandling.se
17/09/2008, 21:51
Filed under: Allmänt | Etiketter: ,

Nu har du möjlighet att stödja Hjärtebarnsföreningen när du handlar från kända nätbutiker utan att det kostar något extra för dig!

Detta beror på att Hjärtebarnsföreningen är anslutna till Godhandling.se som är en shoppinggalleria på nätet där hundratals nätbutiker valt att stödja Hjärtebarnsföreningen när man handlar av dem via GodHandling.se.

”Vårt mål med GodHandling.se är att kunna låta dig stödja ideella organisationer genom köp du ändå tänkt att göra utan att det kostar något extra för dig. Vår utgångspunkt är alltid att det ska vara enkelt att ge. Det är verkligen inspirerande att Hjärtebarnsföreningen är med på vår resa säger Pierre Andersson på GodHandling”

Långt över 100 nätbutiker är anslutna till GodHandling, däribland Bokus, CDON, Euroflorist, Ellos och Ving. Företagen väljer mellan att betala en fast summa per beställning eller en procentsats på ordervärdet. Hur mycket företaget betalar framgår tydligt innan du lagt din beställning.

Så nästa gång du handlar på nätet,
glöm inte att gå via www.godhandling.se så skänker du pengar till Hjärtebarnsföreningen utan att det kostar något extra för dig.

Du som stödjer Hjärtebarnsföreningen kan även registrera dig på Cint inne på GodHandling. Det innebär att du kommer få en marknadsundersökning skickad till din mail cirka 1 gång i månaden. När du svarar på dessa frågor går mellan 5-35 kr till Hjärtebarnsföreningen.

 

Ibland kan det verkligen vara enkelt att ge!

Besök oss här www.godhandling.se/hjartebarnsforeningen

Välkommen till GodHandling.se – Shoppinggallerian där dina köp blir till liv!


Kommentera so far
Lämna en kommentarKommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s%d bloggare gillar detta: