2 A new life


På med värmen, nu är det lite kallt.
16/09/2008, 8:35
Filed under: Barnen, Bilder, Familj, tankar | Etiketter: , , , ,

Jag trodde ju att Natalie somnade med Gustav igår, men där gick jag bet. Hon sov en stund på vägen hem igår så då är det ju inte så lätt att somna i vanlig tid på kvällen. Hon låg i soffan med mig och ”försökte” sova men hon var hungrig, hade ont i magen, ont i huvudet, ja ni vet hur det brukar vara.
Vi kollade på singelmammor som jag spelat in och då är det en liten bebis på tvn, då säger Natalie.
-Mamma jag tycker om bebisar. Mamma du tycker oxå om bebisar, visst? -Mamma vill oxå ha en bebis!
Ehh jaha ok 🙂

Igår fick jag nya papper från min handlägagre på FK om att vi nu ska ha möte och jag ska svara på en massa frågor. Jag blir så stressad av detta och att jag bara blir sjukskriven 1 mån i taget. Jag får mer och mer ångest och apnik när jag känner att jag blir påtryckt helatiden. Jag vill ju självklart må så bra att jag kan jobba, man tjänar ju inte direkt pengar på att vara hemma. MEN min man, mina barns pappa har gått bort. Det är en jättestor sorg och en stor omställning som jag inte kan sätta en tid på. Det är en stor livskris och det blir inte lättare när jag har små barn, stort hus och även är ganska ung. Jag förstår inte att FK inte har så mycket respekt för mig och min familj att de kan låta mig vara lite. Allting blir bara mycket värre när jag känner mig jagad och stressad. Ångesten och paniken kommer som ett brev på posten då, vilket gör att jag funkar verkligen inte som varken mamma eller människa.
Jag tycker jag kommit långt i min bearbetning och utveckling men så fort det puschas om jobbet så känner jag att jag går 10steg tillbaka.
Det är tur att jag ska till kuratorn idag.


3 kommentarer so far
Lämna en kommentar

Din kurator måste kunna hjälpa dig med att blir sjukskriven i ett streck. Förstår att en månad i taget känns värdelöst. Man hinner ju inte slappna av & försöka fokusera på så mycket annat än om man ska få förbli sjukskriven..

Kommentar av Sandra

Hoppas det löser sig så du kan bli sjukskriver några månader i sträck iallafall. FK borde väl verkligen förstå att du behöver mer tid än någon månad för återhämtning och bearbetning. Ibland förstår man inte alls hur de resonerar..Lycka till:)!

Kommentar av HannahSthlm

usch vännen, jag hoppas verkligen det löser sig. KRAM!

Kommentar av Loli
Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s%d bloggare gillar detta: