2 A new life


Fortfarande vaken kl 01.22
11/09/2008, 1:39
Filed under: Allmänt

Jag var jättetrött ikväll och trodde verkligen att jag skulle somna tidigt, men inte. Jag har en del tankar som snurrar, inga dåliga depptankar utan bara vanliga tankar. Egentligen skulle jag skriva ner dem och ta itu med dem imorgon, som en klok människa sa. Men det kom jag på nu.

Jaha vad funderar jag på, kanske ni undrar. Men det är inget jag kan/vill skriva här, det är väldigt privat… Jag litar på min magkänsla, den har aldrig gjort mig besviken tidigare.
Jag tycker inte om att inte veta.

Jag älskar att tända ljus här hemma. Jag tycker det blir en skön stämning och så mysigt. Ljusen ger en speciell känsla. När assistenterna jobbade natt brukade jag tända värmeljus nere hos dem så när de började jobba möttes de av värme.

Nehe om jag skulle försöka sova lite iaf, kl är nu 01.34 och jag ska gå upp vid kl 07.30.
Imorgon kommer de och hämtar några av de hjälpmedel vi har hemma. Känns faktiskt ok.

Tror inte jag blir så mycket klokare nu, det är en ny dag imorgon.

God natt!


1 kommentar so far
Lämna en kommentar

Ni hao! (hej på kinesiska) Är på christians jobb idag igen, mkt att göra. Kul att jag kan se din blogg här ifrån iaf.

Lyssnade på sommarpratarna på p4 för några dagar sedan, Björn Ulveus program och då sa han en sak som jag tog till mig och tyckte var bra! Tänkte att du kanska också gillar det;

”Tro för all del inte att jag sitter här och ynkar mig, jag är ju på sätt och vis ett levande bevis på att man kan klara sig bra även med dålig självkänsla. Det är bara det att det är så onödigt att gå omkring och bära på den. Den ställer till med så mycket eländigt i livet, som man lika väl kunde vara utan.

Vad jag är som människa kommer att förändras med tiden, jag är ett kärl som kan fyllas och tömmas då världen flödar genom mitt medvetande säger filosofen och terapeuten Jan Aronsson.

Ta avstamp i nuet och sträva efter att bli av med effekterna vad dom nu kommer sig av. Detta förefaller mig som ett bättre sätt att använda tiden.

Den grekiska filosofen Heraktilos lär ha sagt att ”Allting är förgängligt och ständigt i rörelse, vad jag är är jag tillfälligt.” Det ger en optimistisk framtidssyn som jag gillar, det är inte så förtvivlat viktigt att få svar på vart ifrån och exakt varför man har fått sin dåliga självkänsla. Det är mycket viktigare att tro på att en förändring till det bättre kan ske.”

Björn Ulveus, Sommarpratare 2008

Hoppas du gillade det! Och hoppas vi kan höras snart!
Kram cecilia

Kommentar av cecilia
Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s%d bloggare gillar detta: