2 A new life


Nu är hösten här.
08/09/2008, 11:29
Filed under: Bilder, Familj, Sorg, tankar | Etiketter: , ,

Efter att jag lämnat barnen åkte jag och handlade mat för det var inte mycket kvar i kylen. Tog även en tur till stan och köpte mig en ny krans till dörren. Den var inte billig, men fin! 🙂

Köpte även en fin höstbukett till Joakim. Satt en stund vid graven och pysslade lite, sjung Curly Sue. Hade med min mp3 och sjung för fulla muggar, tur jag var själv. Det är så skönt att sitta lite vid graven och vara nära honom. Jag känner mig inte ledsen när jag är där utan jag känner mer ett lugn. Hade inte med mig kameran så jag kan inte visa hur fint det blev vid graven.


4 kommentarer so far
Lämna en kommentar

så vackra gröna ögon du har =)

Kommentar av Naa

Hej Naa. Tack för komplimangen!

Kommentar av 2anewlife

Välkomna hem, hoppas er helg varit lika bra som vår. 🙂 Nu behöver jag en vecka på att vila upp mig…

Vilken vacker höstbukett förresten! Jag nästan önskar att vi hade egen ytterdörr och fick hänga upp något liknande, men i portuppgångar och säkerhetsdörrar finns det regler mot brandfarliga saker. *suck* Kram!

Kommentar av -anki

Skönt att du finner ro hos Joakim. Han finns ju där någonstans, även att man inte kan se dom, så känns dom, ja inte kroppsligt men andligt. Härlig blomma på dörren, jag tror inte jag skulle kunna sätta upp en sådan för en del av mina hundar är JÄTTELÅNGA! Vilken härlig höstdag vi har idag, precis så här ska det vara till långt in i november. Kram och ha en skön rest av måndagen.

Kommentar av Lotta
Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s%d bloggare gillar detta: