2 A new life


Min trygghet, var finns den?
08/09/2008, 23:19
Filed under: Sorg, tankar

Ibland vill jag bara skrika rakt ut. Jag kan tycka det är så sablars orättvist, varför jag, varför Joakim? Man brukar ju säga att det som inte dödar härdar, men jag vill inte bli starkare.
Ikväll har jag känt mig jätteosocial, jag orkar inte tänka, prata eller svara på sms.

Det finns inget svar på varför det blev som det blev, heller inte varför det är just jag som ska gå igenom detta. Det kommer jag ju aldrig få svar på och det vet jag, men jag kan inte låta bli att känna så här. Även om jag vill vara stark så orkar jag inte alltid med allt, ibland vill jag bara vara liten och bli omhändertagen. Någon som ger en kram och säger att allt komemr bli bra, du kommer klara dig, jag älskar dig. Efter att Joakim gått bort så har jag blivit ännu hårdare mot mig själv. Jag har gått ner mycket i vikt under de senaste månaderna och ska jag lämna ut mig helt och vara ärlig så kan jag säga att jag är livrädd att gå upp i vikt. Jag tror att om jag går upp i vikt kommer ingen vilja ha mig.  Det är en hemsk tanke och jag brottas med den varje dag. Kan säga att det är väldigt skrämmande att skriva detta och lämna ut mig själv på detta viset.

Förutom min familj har jag en människa som jag känner att jag kan öppna mig helt inför. Jag kan säga vad jag vill, vara den jag är, inte göra mig til utan vara Carolina. Vi känner inte varandra så väl men ändå känner jag denna naturliga vänskap. Det är väldigt könt i denna situation.

Jag kan inte låta bli att fundera på om folk ser på mig på ett annat sätt nu. Bryr sig folkmer nu när Joakim är död och jag är änka med små barn. Bryr sig folk för att vara snälla och för att det är synd om mig?

Jag är den jag är, det måste jag acceptera!


4 kommentarer so far
Lämna en kommentar

jag tror att många bryr sig om dig för att du är den du är. När man mist någon som du har gjort så är livet precis som det är för dig nu, hopp och förtvivlan. Det är inte nödvändigt att vara stark alltid, ibland måste man få vara liten och bli omhändertagen, det gäller även dig Carolina. Och det gäller för alla människor. Kram.

Kommentar av Lotta

Man måste inte vara stark och på topp varje dag. Det är faktiskt inte ens möjligt. Jag har inte gått igenom det du har men har egna saker i mitt liv som tynger ner mig. Och vissa dagar är värre än andra.

Lärde mig en viktig sak när min systerdotter blev mördad. Och det var just det där med att tycka synd om. Det är inte det människor behöver när hemska saker händer. Minns så väl hur svårt det var att bemöta min syster första tiden. Men jag var bara mig själv.
Sen är det nog så att många kanske aldrig uppmärksammat dig innan allt detta hände. Men hände tyvärr det som man inte ens drömmer om. Kan förstå att du känner som du gör vissa dagar.

Kan inget säga till dig som får dig att må bättre såna dagar. Bara skicka mina kramar och massor av god energi.

Jag vet i alla fall att när jag har dagar när det känns som att allt är bara för mycket så hjälper det mig enormt att skriva av mig i bloggen. Oavsett om nån läser eller inte så har jag gått ur mig det jag känner och mår bättre sen.

Jag hoppas du känner dig bättre idag och önskar dig och barnen en bra tisdag.

Massa kramar Linda

Kommentar av Linda

Det Lotta säger är sant Carolina. Vi bryr oss om dig för att du är den du är. Och den du är, är älskad utav många.

Kommentar av Att bry sig

Hej vännen! kan inte annat än hålla med ovanstående, jag bryr mig om dig för att du är du och ingen annan. För att du är en helt underbar människa och jag känner mig lyckligt lottad som fått lära känna dig. Så gumman, glöm inte att du är en helt fantastisk människa! Kram vännen!

Kommentar av Loli
Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s%d bloggare gillar detta: