2 A new life


Drömtydning någon?
08/09/2008, 8:41
Filed under: Allmänt, Hjärtsjukdom, sjukhus, tankar | Etiketter: , , ,

Igår kväll pratade jag med min kära faster som jag inte pratat med på säkert 9år. Det var jätteskönt att prata med henne, hon sa mycket som jag tar till mig och ska försöka tänka på. Vi ska försöka träffas här framöver, skulle verkligen vara jättetrevligt.

Inatt hade jag en jobbig natt, drömde jättekonstigt. Innan drömmen vaknade jag vid 04 och var klar vaken, vilket aldrig brukar hända. Jag gick ner till köket och fick ta stora glas med iskall mjölk. Lyckades somna om och det var då jag började drömma.

Jag drömde att Joakim levde, han var inte död. Jag fattade ingenting, jag såg ju honom på sjukhuset, jag fick se honom innan begravningen. Men han sa att han hade bara ”skojat” och nu var han inte död längre. Han satt hemma i köket.
Först när jag såg honom sprang jag fram till honom, grät och kramade om honom. Men sen blev jag arg och besviken på att han gjort så här… Han sa att det berodde på hans linsvätska, den gjorde att han verkade död men nu hade det släppt.
Jag ringde till THIVA i lund och skulle prata med hans läkare för att fråga om det kunde vara så här. Men jag fick aldrig något svar.
Resten av familjen tyckte inte att det var så konstigt utan godtog historien om linsvätskan. Jag var jätte stressad och hade panik över allt som hänt.
Jag fick hjälp att gräva up urnan och fick se att Joakims glasögon och något halsband låg där i. Jag började tro att det var en förklädd Joakim som kommit tillbaka.

Rätt som det var är jag på sjukhuset i lund med Natalie, för att kolla detta med Joakim. Då ropar någon vuxen att kolla på Natalie! Då hade hon börjat tappa huden i ansiktet och på armarna. Jag fick springa iväg med henne för att inte smitta de andra sjukabarnen.
Satte mig i bilenoch då var det Gustav som satt där istället. Vi körde till en bankomat för jag skulle ta ut pengar.  Jag parkerade precis utanför och lät Gustav vara kvar i bilen som var igång. (det skulle jag ju aldrig göra i verkligheten). Heltplötsligt är bilen borta och jag skriker efter Gustav som ropar, här är jag. Jag springer som en galning på gatan och hittar bilen med Gustav oskadd men polisen är där och jag får böter och en utskällning. Då ringer en jobbarkompis (Jobl) och vill snacka, men jag är för stressad så vi lägger på direkt.

Ja sen vaknade jag… Vad ska man tro om denna drömmen? Kan säga att när jag vaknade var jag så tacksam att det inte var på riktigt för det var så verkligt.


7 kommentarer so far
Lämna en kommentar

Oj vilken galen dröm! Tur det inte var på riktigt..

Kommentar av Jocke

Hej,

Det låter otäckt och kändes säkert lika obehagligt i drömmen som konstigt när du vaknade till. Jag är säker på att drömmens betydelse är mindre otäck.

Förresten, vad önskar du ge drömmen för betydelse?

.. .

Kommentar av Ser i mörker

Jag brukar själv tolka mina drömmar, men ta vägledning genom drömlexikon(http://dreamhawk.com/d-dic.htm#main-index), så här stod det;

A dead person: Dreaming of someone who is dead, a relative or loved one, is quite common. After all, the person may have played a big part in your life, as for instance a husband or wife. Therefore the influence of their existence is still very much a live in you.

As an example of this, you will probably be able to realise that some of your traits, some of the ways that you think or respond to things, have arisen because of the way you related to the person you dreamt about. So in many cases the dead person indicates the feelings you have about the, the traits you still have alive in you from them. When someone close to you dies you go through a period of change from relating to them as an external reality, to meeting and accepting them as alive in your memories and inner life.

Some dreams of dead people are expressive of attempts to deal with feelings, guilt or anger in connection with the person who died; or your own feelings about death.

Dead husband or wife: Many dreams of dead people come from women who have lost their husband. It is common to have disturbing dreams for some period afterwards; or not be able to dream about the husband or wife at all; or to see the partner in the distance but not get near. In accepting the death, meeting any feelings of loss, grief, anger and continuing love, the dream may become as in the third example.

Kommentar av ilse

Tusen tack Ilse!

Kommentar av 2anewlife

Ja, drömmar kan vara bra konstiga! Har hänt att jag har drömt att min pappa lever igen. Bland annat drömde jag en gång att han kom gåendes och jag sa: ”Men du är ju död!” ”Det ser du väl för fan att jag inte är!” svarade han. (han svor rätt mycket:))

Hoppas du slipper drömma jobbiga drömmar om honom, så att du får känna att det kan vara skönt att få drömma om honom, och träffa honom ibland.

Tycker att du verkar starkast i hela världen! Skickar en stor kram!

Kommentar av Malin Lj

Vilken jäkla dröm. Du måste ha varit helt uppe i varv när du vaknade. Kram

Kommentar av Emma

Hej
Allt som amn drömmer går att tolka. Denna dröm är som en bild av citt liv. Det där med sjukhuset och bilen som kör iväg och flickan med hudlossning tycker jag det verkar som det är svårt att hålla koll på vad som händer i ditt liv just nu.
Det är inte ovanligt att bortgångna närstående kommer och ”hälsar på” i drömmen.
Ögon har med vårt andliga (eviga) liv att göra.
Telefoner motsvarar vår förmåga till intuitiv kontakt.
Att gräva i marken är symbol för död.
Att se ett något föremål av glas betyder att det är något som du bör inse när det gäller den här drömmen.
Bilar är det fordon som vi drömmer om när vi förflyttar oss i livet, tillsammans med familj eller nära vänner.
Poliser motsvarar våra egna inre ”moraliska” ordningsvakter.
Kolla gäran in på
http://www.dromtydningen.se

Kommentar av Urban
Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s%d bloggare gillar detta: