2 A new life


Man blir påmind…
03/09/2008, 13:21
Filed under: tankar | Etiketter:

Idag ringde telefonen och som vanligt svarade jag. En man presenterade sig och frågade efter J. Det högg tag i magen, jag visste inte vad jag skulle säga. Eh J har avlidit, fick jag fram. Det blev helt tyst i andra änden, oj förlåt, sa mannen.

Det visade sig att J hade lämnat in ett batteri till en ficklampa och det hade legat ett bra tag i affären. Killen som ringde kände sig jättedum för att han ringde mitt i sorgen och frågade efter J, men som jag sa att vad ska han be om ursäkt för?! Hur skulle han kunna veta vad som hänt?


2 kommentarer so far
Lämna en kommentar

Jag vet precis hur han kände sig, jag har jobbat som telefonförsäljare och man blir precis ställd, men precis som du säger så kan man inte veta, kan tänka mig att det blev mer pressat för dig. Kram Lotta

Kommentar av Lotta

Jag håller med dig, hur skulle han kunna vetat! Han måste ju blivit jätteställd men jag förstår om det blev jobbigt för dig. Det är förmodligen inte sista gången detta kommer hända.
Läste en artikel i Barometern idag om någon klant på Försäkringskassan som ringt och talat om för en mamma att hennes son var berättigad till samma assistans som innan, grejen var bara den att sonen var död sen en tid… Enligt FSK så var alla pågående ärenden tvugna att avslutas så även om personen ifråga var död… Hej å hå för detta byråkratitjafs-Sverige

Kommentar av yasminelindberg
Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s%d bloggare gillar detta: