2 A new life


Det är inte billigt att dö!
02/09/2008, 17:53
Filed under: Barnen, Familj, tankar

Idag kom begravningsräkningen, den hamnade på summan som jag hade gissat. Det är inte billigt att dö! Det är bara att betala och se glad ut.

Jag var in till ”stan” för att smälta ner mina och J’s vigselringar till en ny ring. Det var visst inte så lätt som jag trodde men när vi satt och åt middag ringde guldsmeden och sa att det skulle gå att göra, han hade kollat upp saken lite mer. Så imorgon ska jag in och kolla på lite olika modeller.

Köpte mig en ny väska, för man kan bara inte få för många väskor. Berättade för storsyster C om väskan och hon blev bara liiiiite avis. -Syster du kan få känna på den nästa gång vi ses! 🙂


2 kommentarer so far
Lämna en kommentar

Skitsnygg väska! Min dotter Linn är också tokig i väskor, och jag är precis tvärtom, när jag har väskor så hittar jag ingenting, fick en av hennes avlagda som jag höll på att bli tokig på, men så hittade jag faktiskt en i Vimmerby i somras, en ganska liten som jag inte behöver gräva så mycket i, som jag är nöjd med. Kram Lotta

Kommentar av Lotta

Hej! Hittade hit via Hillevi Wahl och har läst lite på Barnsidan och här hos dig, om det tragiska öde som drabbat dig och din familj. Nu ville jag lämna en hälsning, och inte bara vara en ”fönstertittare”. Men jag inte vet vad jag ska säga…Själv vågar jag inte tänka tanken färdigt, hur det skulle vara om min man gick bort. Men du måste leva i det. Och era barn också. Så fullständigt meningslöst.
Nä, jag vet verkligen inte vad jag ska säga, men jag tänker på dig. Om ord från en främmande människa är värt något, ta emot dem om du kan: Jag önskar dig allt gott och ber att få skicka med ett par jättekramar till barnen också.

Kommentar av VS
Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s%d bloggare gillar detta: