2 A new life


Jag har bestämt mig.
31/08/2008, 10:59
Filed under: Allmänt | Etiketter:

Som jag skrivit förut så är ju alltid kvällarna jobbigast, det är då jag börjar tvivla på mig själv, känna mig ensam och livet känns allmänt piss. Men sen har jag tänkt att så kan jag inte ha det, jag kan inte låta den elaka rösten förstöra för mig. Så… I helgen har jag bara fokuserat på hur jag vill leva,  hur jag vill må. Jag vet vad jag vill, vad jag förtjänar och vilka mål jag har. Ingenting är omöjligt och det är bara jag själv som begränsar mig. Så när tvivlet och alla negativa tankar kom så slog jag bort dem och tog fram bilderna i mitt huvud på hur jag vill må och leva.
Jag trodde det skulle vara mycket svårare att slå bort det negativa men det var det inte. Jag har mått bra hela helgen och redan börjar ännu fler små pusselbitar falla på plats. 
Jag har ju helatiden haft ett mål att mina barn inte ska gå igenom samma tråkiga saker som jag när jag växte upp, utan ha två föräldrar som älskar varandra. Jag har känt mig så bitter på att det liv jag kämpat för slogs i spillror, barnen har nu bara en mamma i livet. Men nu har jag tänkt om. Varför skulle jag inte kunna träffa en underbar man som älskar både mig och barnen?! Trots allt som hänt och trots att livet inte blev som jag först tänkt så kan ju barnen iallafall få den uppväxt jag velat.  Vem vet om rätt man dyker upp kanske barnen kan få ett syskon….


4 kommentarer so far
Lämna en kommentar

Hej! Har hittat hit för första gången & har suttit en timme & bara läst. Tack för intressant & rörande läsning. Mina tankar går till dig & dina barn.

Kommentar av Sandra

Kikar in 🙂 Skönt att du kan börja tänka på framtiden!

Kommentar av Pia

Hej. Härligt att läsa att du sakta men säkert tar dig framåt i allt det tråkiga ni varit med om. Jag läser din blogg varje dag o skrattar o gråter med dig… Jag tror att det finns en ny man till dig där ute nånstans som du kommer träffa när ni tre är redo för det. Har du föresten hört/sett att Josse fått en son nu? Han föddes på Emmas 3 månaders dag (vår dotter) Ta hand om dig o barnen…
Kramar från mig!

Kommentar av Veronica

När du känner dig ensam så koppla upp dig på datorn på någon chat där det finns människor som är i samma situation som du, en idé/Kram

Kommentar av Dockmamman
Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s%d bloggare gillar detta: