2 A new life


Graven
31/08/2008, 17:03
Filed under: Barnen, Familj, Sorg, tankar

Jag och barnen var vid J’s grav idag och gjorte lite fint.  Barnen sprang runt och åt blåbär, de blev helt blå om munnarna. Jag la mig på graven och pratade med min drattel. Känns skönt att kunna gå till graven och känna honom mer nära. Jag tittar på olika gravstenar men det är inte lätt att välja. det skiljer mycket i pris och det är inte lätt att veta vilken man ska välja.


3 kommentarer so far
Lämna en kommentar

Hej Gumman! Nu hittade även jag hit. Vilka fina bilder från graven idag, ser verkligen ut som en lugn och fridfull plats.

Jag har nu läst det mesta från juni och framåt och måste bara säga en sak: Det är klart du ska skriva en bok!? Författare skriver fiktion och påhittade saker, det här är ditt och ert liv vi pratar om. Författare eller inte. Vem är bättre på att berätta om det än du? Frågan är väl om det är författaren som gör boken eller boken som gör författaren? Varje blogginlägg du gör är en del i boken om ditt liv. Ett litet steg på vägen. Go for it, jag tror på dig!

Pussa barnen ordentligt från mig! Jag saknar er. Kram -anki

Kommentar av -anki (i lund)

Ankie vännen!

Du ska bara veta hur mycket jag saknar dig, dina kramar och våra lite crazy skämt mitt i allt elände. Får snart ta en tripp till und och hälsa på dig. Hälsa till Pyret och co.

Kommentar av 2anewlife

Jag beklagar verkligen…hoppas han vilar i frid nu. Många kramar.

Kommentar av Camilla
Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s%d bloggare gillar detta: