2 A new life


Kaffe tack!
29/08/2008, 8:24
Filed under: Barnen, Sorg, tankar | Etiketter: , , ,

Inatt blev det inte mycket sömn. Jag hade jättesvårt att sova och bara låg och tänkte och tänkte. Försökte skriva ner tankarna istället för att kunna släppa dem, men det gick inget vidare. Sen vaknade barnen, först N som la sig i min säng och sedan G som oxå kom över. Det kliade något fruktansvärt på G’s brännskada på skinkan attd et var omöjligt för både honomoch min att sova. Självklart vaknade Vissla till liv och ville attakera allt som rörde sig under täcket. Slutade med att vi stängde dörren till sovrummet men vissla på andra sidan.

Imorse kom en kille för att mäta och ge lite prisuppgifter för renovering av badrummet. Var visst mer jobb än jag trodde, men sen är det ju sen mittan av 70-talet. Han hade inte tid att komma igång förens tiigast om en månad, jag som ville han skulle börja om någon vecka….

Båda barnen börjar bli lite förkylda, de hostar och N klagar på ont i huvudet och halsen. Jag känner oxå lite i halsen men jag vägrar bli sjuk! Jag tycker inte om att vara sjuk, hatar att känna mig svag.


Kommentera so far
Lämna en kommentarKommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s%d bloggare gillar detta: