2 A new life


Ajjj
24/08/2008, 10:20
Filed under: Allmänt, Familj, Sorg, tankar | Etiketter: , , , , , , , , , ,

Imorse blev jag väckt av att någon attakerade mina fötter…..Vissla!¨Det är inte så lätt att skriva när man har en kattunge ståendes på tangentbordet. Hon jagar pilen på skärmen… hi hi

G är lite snorig och förkyld idag så vi bestämde att vi ska ta en filmdag i soffan alla tre och bara mysa.

Igår kväll tittade jag och barnen på lite musikdvd, vi dansade och partade loss :). När barnen lagt sig kom det över mig, jag är så jäkla ensam.
Från operationen mars -07 har ju J bara orkat tänka på sig själv och försöka bli frisk. Jag har ju satt mig själv åt sidan och bara gett och gett och gett. Vi har ju senaste året inte haft ett normalt förhållande med ömhet, kramar, kyssar, sex, ja ni vet. DET saknar jag så otroligt mycket nu. Jag saknar någon som tar på mig, som ger mig ömhet och inte minst SEX. Det ju är typ 1½år sedan. Undra om jag räknas som oskuld nu?
Man är ju inte mer än människa!


4 kommentarer so far
Lämna en kommentar

Förstår dig så väl! Brukar tänka på det ibland, hur lyckligt lottad jag är som har någon som ställer upp på ”hela registret” – från uppmuntrande/tröstande kramar till vilt sex 🙂 Visst kan man säga att man är oskuld igen – jag skulle nog känna så också om jag helt plötsligt efter 27 år med samme man skulle försöka inleda ett nytt förhållande…man känner ju varandra rätt bra efter så många år. Men hur funkar andra??
Kramar till dig!
//Prudie

Kommentar av pruddelutt

Närhet är såååå viktigt. Jag förstår verkligen din saknad efter kärlek och ömhet. Även om det absolut inte är samma sak så tycker jag att du ska unna dig att gå på massage, ansiktsbehandling eller annat som du kan njuta av och där någon tar hand om dig. Det kan iaf stilla den värsta saknaden efter beröring. Jag hoppas att du får många kramar och pussar av dina barn och nära och kära. Tänker på dig! Kram Emma

Kommentar av Emma

Haha ja att få fötterna attackerade av kattungar har jag också varit med om, måste vara en av deras absoluta favorit sysselsättningar!

Förstår att du saknar ömheten och närheten otroligt mycket…

Tänker på er mycket!
Kram Cecilia

Kommentar av Cecilia

Hihi, vilken buse *Ler*

En liten som ger er glädje…

jag förstår att du längtar det är mänskligt…

Kommentar av Dockmamman
Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s%d bloggare gillar detta: